Äntligen Fredag...

Ja, då var det fredag igen. Måste säga att det är ganska skönt med tanke på att jag är väldigt trött. Har varit en väldigt aktiv vecka må jag säga. Men roligt är det! Ikväll blir det att ta det lungt fast det beror dock på hur man ser det. Jag och några andra ska spela Tv-spel hela kvällen. Nintendo 64 är det som gäller och det är såååå roligt. Jag tjuvtränade lite igår och jag var riktigt duktig faktiskt. =D

Sen måste jag ju få berätta att mitt liv är tillbaka på rätt bana igen. Idag har jag ÄNTLIGEN fått mina CSN pengar. Det tog bara för dom att göra fel tre gånger sen påstå att jag inte hade skickat in mina papper tills de upptäcker att de har dom när man har fått tjata ett bra tag. Ojoj, de på CSN har inte bra koll men de måste ju ha det bästa jobbet någonsin för där får man tydligen göra hur många fel som helst utan att få sparken....

Oj, nu var jag elak men CSN ligger inte högt i kurs hos mig för tillfället!

Snart är det dags att sjunga en massa gospel.

Hoppas ni alla får en trevlig helg
Många kramar från lilla jag...

image19
Måste säga att jag är grymt sugen på kaffe..
Ska hämta!

7 kommentarer

Mellansel..

Förra året på Mellansel var helt underbart. Alla jag lärde känna och som gjorde året så bra som det någonsin kunde bli...... ingen av dom är kvar i Mellansel nu. Först så var jag jätte orolig och tänkte att det aldrig skulle kunna ens bli i närheten lika roligt som vi hade förra året men vet ni vad:

JAG HAR SÅÅÅÅÅÅ ROLIGT! Och det är tack vare alla härliga människor som jag har träffat. Vi har gott tillsammans ungefär en månad men det känns som att vi har känt varandra i ett år. I LOVE IT!

Det finns vissa som man har kommit extra nära, typ Veronica, Sara och Henke!

image35image38


Alla vi é ganska galna. Sen så är det så att dessa tre är ALLA från Ö-vik så jag börjar prata Ö-viksmål när jag är med dem. Hoppas att ni kan vara förståenden ;) *haha*

image40image39Jag tycker att vi ser ganska roliga ut! Tycker inte ni det!? ;)


Alla är vi Gosplare också så
det gör ju att vi är ännu mer
hmmm, eeeee, aaah
normala..............
........typ!


Tack och hej för idag
//Emma
2 kommentarer

På Liv och DÖD!!!

Hej alla. Är nu tillbaka i Mellansel efter att ha varit hemma över helgen för att fika(det har varit tre kalas ett på fredag, ett på lördag och ett på söndag). Fullt upp har det varit men väldigt mysigt. Dock mindre mysigt har det varit. Jag ska berätta:

Jag vaknade förra måndan med att jag hade lite halsont och kände mig lite snuvig men som vanligt så steg jag upp och gick till skolan. Jag kände mer och mer under dagen att jag började må sämre så efter att ha kämpat mig igenom nästan hela dagen så bestämmer jag mig för att gå hem. Så fort jag kommer hem tar jag några alvedon och lägger mig under täcket i soffan och sjunker ner. Jag känner mig sämre och sämre för varje minut som går och märker nu att jag har ganska hög feber. Gick och la mig i sängen sen för att sova..

... Vaknar, mår skit, går på toa och lägger mig sen och sover igen. Vaknar efter några timmar och tar några tabletter för att få ner febern. Snoret rinner, huvudet gör ont men jag visste att jag hade fått post så jag traskar upp till skolan för att hämta det. Kommer dit, håller på att svimma. (Jag hade först tänkt stanna på skolan för att ha sång lektion men ändrar mig ganska fort). Ganska dum tanke men men, sån e jag.... Går hem för att vila. Ramlar ner på soffan under täcket och ligger där resten av dagen. Senare på kvällen skjuter febern i höjden och jag kan knappt röra mig för att det gjorde såååååå ont i kroppen. Längtade hem till mamma en hel del då....

Onsdagen fortsatte på samma sätt. På torsdagen åker jag hem till Piteå. Buss i sammanlagt 6 timmar. Jag somnade ganska fort sen på kvällen. Kändes tryggt att vara hemma hos mamma och pappa.

Helgen då som sagt har bestått av fika, feber men en massa kärlek. Jag trodde faktiskt ibland att jag skulle dö för att det gjorde så ont i kroppen men jag kan meddela att jag lever!

image34
Man har väl haft bättre (vackrare) stunder...

Mamma räddade mig genom att koka vatten och sen tillsätta pepparmint olja.
En succé i kurerings väg!
5 kommentarer