KLANTSKALLE???

Får jag aldrig landa någonstans? Ibland känns det så. För det mesta känns det som att jag flänger fram och tillbaka, hit och dit och jag får aldrig vara på ett ställe ett tag. Aja, så är det väl när man är en upptagen människa.

I lördags hade vi dop i Pite för lilla F. Jag och sambon tog bussen 10.30. När vi var framme i Pite kom mamma och pappa och hämtade oss för det var bara att åka direkt till dopet. Stannade till 14.30 då min buss gick till Skellefte igen. Fick springa från busstationen till EFS där vi hade soundcheck inför konserten. Konsert kl. 18.00. Direkt då det var klart var det bara att stöka undag och sen hem och se fotboll. Söndag var det jobb igen (som alla andra söndagar) och jobb måndag igen också. Startade faktiskt barnkören då och vilket härligt gäng det är. Det kommer bli riktigt bra må jag säga. Sen direkt efter det fick jag cykla som en tok till stan för att hinna med bussen till Pite (Styrelsemöte med PSG). Jag cyklade fort och när jag skulle korsa vägen vid parkbron (OBS! Sa jag att jag cyklade fort) så är det ganska spårigt och jag ska ta mig upp ur ett spår. Jag kan ju meddela att det inte gick så bra. Det slutade med att cykeln försvann under mig och jag flög. Ordentligt! Jo, sa jag att det var fullt med folk där också OCH att det kom en bil! Aja, allt för spänningen. Jag har jätteont i mitt knä men jag hoppas det är okej tills lördag då det blir snowboardåkning!

Idag har jag iallafall fått vara ledig. Kan ju behövas då man störtar med cykeln. Har hunnit storhandla (tror vi har mat för hela månaden nu) och hunnit köpa ett underställ och handskar. Grymt och billigt var det. Imorgon blir det jobb igen och samma sak fram till tisdag då jag är ledig igen. Sen fortsätter jag att ha fullt upp men orka dra det nu. Jag tar det sen ;)

Mycket text idag men det får ni ta. Nu ska jag inte göra någonting vettigt =)

KRAM
1 kommentar

FREDAGKVÄLL

Har haft en ledig dag idag så jag passade på att ta sovmorgon. Hade nog kunnat sova ännu längre men man kan inte alltid sova bort dagarna. Anders hade ett möte på eftermiddan idag och efter det gick vi och fikade på Lilla Marie och sen strosade vi runt på stan. När vi kom hem började vi stöka undan och städa lite. Känns skönt att ha fått ut det mesta i förrådet nu och det som är i kartonger ska upp så fort vi får vårat sovrum. Har även passat på att tvätta lite idag då det inte skulle hinnas innan min lilla tripp till Hemavan. Måste ju ha rena kläder då =)

Fick ett samtal av storastorasyster där hon vädjade om att få se lite bilder från lägenheten. Här kommer några stycken men ni får inte se allt förrens det är klart =)

Vardagsrummet:

 

 

 

"Groventrén"

 

 

Inre hallen:

 

 

 

Och det var det ni fick se idag. Vi har ju som sagt "två hallar", groventrén där vi har alla ytterkläder och sen inre hallen där min arbetsplats är bland annat. Stor lägenhet har vi och vi bara älskar den. Jag ska ta och diska och göra iordning lite i köket så kanske ni får se bilder därifrån om en dag eller två. Måste bara kolla: Anna, är du nöjd nu? Jag hoppas då det.

 

Idag gjorde sambon en supergod middag. Kycklingpasta och det blev supergott. Jag är bortskämd när det gäller matlagning för jag behöver sällan laga själv haha.

 

 

Mmmm, gott!

 

Nu ska jag ta tag i köket och sen göra klart i tvättstugan. Imorgon bär det av till Pite för dop och sen har jag konsert på kvällen tillsammans med Trinity. Jag längtar!

 

Sköt om er till nästa gång och trevlig helg på er!

KRAM

5 kommentarer

PLUGG!

Sitter just nu vid min nya fina arbetsplats och läser in mig på webbdesignkursen som börjar idag. Det ska bli jätteroligt och intressant men det är mycket att lära sig. Dock så känns det som att jag har lite koll då jag har lekt mycket själv med HTML.koder och dyl.

Ska ta och äta lunch nu och sen planera dagens mat!

Tjing
3 kommentarer