Nr 100: Härlig dag, men aj....

Ja, så var det då dags för mitt hundrade inlägg. Lite kul såhär med jubileum! Jag firar inte på något speciellt sätt, men lite kul är det=)! Dagen idag har varit jätte härlig. Har inte haft några lektioner pga att det är kantorssökningar på skolan så jag tog sovmorgon, sen så har jag suttit ute mellan kl 13 och kl 16.30. Solen har skinit och det har varit 20 grader varmt. Då fattar ju vem som helst att man inte kan sitta inne! Aja, med anledning av solen + att jag är rödhårig + att jag inte hade nå solskyddsfaktor så har jag fått den första riktiga bränningen för iår. Solen har tagit REJÄLT på mig idag. Men det tänker man ju inte på när det är så härligt ute! Jag kan ju bara säga att jag ser för j-vlig ut! (Går inte att lägga upp bilder av någon anledning). och det gör ont. Det bränner, men jag har bara mig själv att skylla! Aja, kanske kan bli brun eller så flagnar det bara bort. Det hade dock varit skönt om jag hade kunnat bränna mig jämt, men icket. Ränder här och där, röd på framsida och inte på baksidan! Aja, kanske jag lyckas göra rätt nån gång?!?!?!

Annars då, dags för lite uppdatering:

Jag har fått jobb. Jajamensan, och inte vart som helst utan i Piteå Stadsförsamling. Känns riktigt, riktigt bra. Ett kantors vik. på 75% med inriktning på barn och ungdomar. Kan det bli så mycket bättre?? Jag tror inte det, och i och med detta så är jag den nya ledaren för KRAM-kören. Ganska sjukt med tanke på att jag själv sjöng där för bara några år sedan =)! Har mycket planer som jag ser fram emot att få genomföra.

Men innan jag börjar i Piteå så ska jag vikariera på 100% i Arvidsjaurs församling. Spännande, har dock inte löst boendet än så vi får se hur det går med det. Annars får jag väl sova på gatan eller nått =S, fast nä, det vill jag nog inte. Blir nog ganska myggbiten då, eller vad tror ni?

Boendet i Pite är löst. Har fått en underbart fin lägenhet på mörtgatan. 52 kvm som jag bara läääängtar efter att få inreda!

Aja, kommer mer sedan men nu vet ni lite om läget i allafall=)

Kram på er alla

5 kommentarer