FUNDERINGAR OCH TANKAR!

Alltså hallå? Ibland undrar jag vad folk håller på med egentligen? Jag kan inte låta bli att fundera varför vissa måste ha profilbilder där exempelvis man står och spänner sig eller har bröstetn upptryckta till hakan? WHAT? Behöver man ha bekräftelse eller vad är det det handlar om? Jag tycker personligen inte att det är snyggt, det ser billigt ut och det är patetiskt!

Alltså vem väljer att lägga upp en sån bild? Kan någon förklara det för mig? Är det ens snygg? Vi lever i ett samhälle där man ofta dömer av första intrycket och ser man en bild då en tjej ex. har brösten halvt ute och uppe vid hakan, vad ger det för intryck?

Sen har jag börjat fundera också, bara för att man är tjej betyder det att man inte kan någonting om sport eller liknande? Är det bara killar som kan sånt och bara för att man inte uttrycker sig med värsta välformulerade meningarna så är man naiv etc? Say what?  Jag tror det handlar om att vissa inte kan ta att man inte håller med och sen är det väl så att vissa anser att de bara ska ha rätt hela tiden och ska trycka ner andra. Sen så tar vissa människor ALLT på så stort allvar och kan inte se saker med glimten i ögat. Så grymt tråkigt! Blir mest irreterad på sånna människor.

Sen blir jag lite sur på mig själv för att jag är för dålig på att argumentera för mig själv. Jag har alltid varit en sån person som har haft "svårt" för att argumentera. Eller, jag har hur mycket somhelst att säga men jag vet inte hur jag ska få fram det så då skiter jag i det istället. Nä, ska ändra på det. Det blir en utmaning jag ska ha för mig själv.

Nä, två inlägg på väldigt kort tid! Nu ger jag upp för ikväll!
Kommentera och diskutera med mig. Skulle vara intressant och sen får jag träna också ;)

Over and Out!0 kommentarer