Man har väl haft bättre dagar!

Jag under Manhattan pjäsen
Bild:Privat


Man har ju haft bättre dagar! En del dagar är bra, en del är lite sämre och andra helt värdelösa! Idag är dock en ganska bra dag men jag är trött! Och det får man vara ibland! Snart kära vänner och familj så åker jag hem till Piteå för ett härligt lov! Och då hoppas jag att jag är vackrare än på bilden! haha


3 kommentarer

Mercy Said No

Det här är en av mina absoluta favoritlåtar och den är sjungen av den underbart duktiga Cece Winans! Hennes röst är helt otroligt vacker och mäktig! Texten på låten är helt underbar också! Om ni får chansen att höra den så gör det, den är otrlogt bra!


Mercy Said No


I was just a child, when I felt the Savior leading
I was drawn to what I could not understand
And for the cause of Christ, I have spent my days believing
That what He'd have me be, who I am
As I've come to see the weaker side of me
I realize His grace is what I'll need
When sin demanded justice for my soul


(Chorus)
Mercy said no
I'm not going to let you go
I'm not going to let you slip away
You don't have to be afraid
Mercy said no
Sin will never take control
Life and death stood face to face
Darkness tried to steal my heart away
Thank You Jesus, Mercy said no


For God so loved the world, that He sent His son to save us
From the cross He built a bridge to set us free
Oh, but deep within our hearts, there is still a war that rages
And makes a sacrifice so hard to see
As midnight fell upon the crucifixion day
The light of hope seemed oh so far away
As evil tried to stop redemption's flow


(Repeat Chorus)


And now when heaven looks at me
It's through the blood of Jesus
Reminding me of one day long ago
(Repeat Chorus)
3 kommentarer

Konserten och helgen!

Konserten i Torsdags var hur rolig som helst! Jag stod inte still en sekund kan jag ju säga! Jag älskar att sjunga gospel och stå i en kör! Man får en sån energi som man bara vill visa med hela kroppen! Vissa av er vet att jag har funderingar på att gå kantors och gospel parallelt nästa år! Jag kan ju säga att jag bara blev mer taggad efter konserten!


Helgen har då varit helt okej också! I fredags efter skolan gick jag hem och sen låg jag i soffan och tittade på tv hela dagen! MYSIGT! Sen på lördan så åkte jag Jenny och Jennie in till stan och shoppade. Jag har äntligen hittat ett par baggy jeans för endast 398kr på HM:s herravdelning! Bra grejjer ;)! Sen blev det lite annat också! På kvällen hade vi middag hemma hos mig för Jennie fyllde år på söndan och det blev ju såklart lite fest också! Sen vid ett tiden på natten gick vi upp till skolan och åt lite nattmacka, sen vid halv tre började jag och grabbarna att spela poker. Jag kom trea och var i säng vid 10 över fyra på morgonen!

På söndan väcktes jag av ett sms från Moa. Då var klockan halv två. Klockan två skulle vi överasska Jennie med tårta så det var bara att klä på sig, springa över till Therese, gå upp för den HEMSKA backen och sen in och äta tårta. Gott var det! efter det gick jag och handlade och sen satt jag mest hemma och tog det lungt. Sen vid nio tiden kom grabbarna och vi spelade poker igen! Nu kom jag två. Så om det ska fortsätta som det gör bode jag vinna nästa gång! Jag är ju bra på poker ;) ler!


Kommer mera senare!
Kramar
2 kommentarer