Nöjda tjejer

Loppet är gjort och det gick bra för oss båda! Fanny sprang in på 32.06 och jag på 29.10. Är jättenöjd med tiden MEN det hade kunnat gå snabbare, både för mig och Fanny men det var så trångt så det fanns ingen möjlighet! Vi kommer iallafall sova gott inatt båda två! :)

4 kommentarer

Dags för mitt första lopp

Jag sitter just nu på bussen söderut med slutstation Umeå. Ska träffa fina Fanny och vi ska där springa blodomloppet! Mitt första lopp. Jag vill springa det här mest för att känna hur det känns att springa ett lopp innan tjejmilen. Jag vill se hur stressad jag blir av andra, om jag blir det eller om jag lyckas hålla mitt eget tempo! Jag ska pressa mig själv dock, jag är ju trots allt tävlingsmänniska in i benmärgen :)

2 kommentarer

JAG HAR KÖPT LÄGENHET!

Det är klart vart jag ska bo i Piteå och jag flyttar in den 1 Augusti. Det ska bli SÅ roligt och spännande. Jag ska renovera och fixa en massa. Lägenheten har sin charm och potential och jag kommer trivas som bara den. Självklart blir det retro inspirerat i den. Hoppas ni följer mig i renoveringen och hur det förändras. Bilder kommer senare...

WIHOOO!

Jag är så glad!
1 kommentar