Tillbaka i Mellansel...

Ja, då var man tillbaka i Mellansel efter en till helg hemma. I helgen så var det ju Summer Games Kick Off. Var väldigt trevligt. Men efter den dagen kan jag meddela att jag var väldigt trött. Man var helt slutkörd i hjärnan och i öronen efter all info och allt ljud runtomkring en. Dock så var det en väldigt bra föreläsning om värdskap av Jan Gunnarsson. Han var SUPER duktig OCH rolig!

Igår åkte jag då tillbaka till Mellansel med bussen. kl 06,40 gick bussen från Pite och sen var jag i Ö-vik 11,35. Då var det bara att äta sig nå lunch på Max och vänta på bussen som skulle gå 13,00. Sen var jag i Mellansel 13,50 så då var det bara att slänga in grejjerna och springa upp till skolan för lektion.

På kvällen fick jag en impuls och bjöd över grabbarna på lite poker. Sen tänkte jag, Men hur ska jag orka?? Men som tur var så visade sig att jag efter ett tag blev lite pigg. I början av spelet gick det super dåligt för mig. MEN sen gick det bättre och det hela slutade med att jag SPÖADE SKITEN UR GRABBARNA! JAG VANN! Tror ni inte att jag var goode nöjd! Jaja, segern är härlig!

Ha det gött alla!
image23
Jag ÄLSKAR att vinna OCH hatar att förlora...
5 kommentarer

Träningsvärk

I onsdags så var vi iväg med skolan till Solberg för frilufsdag. Solen sken och det var ca: 3 plusgrader, mycket härligt! Jag fick då i onsdags för första gången i vinter ta fram min snowboard och sväva nerför backen. Det var HUR UNDERBART SOM HELST! Jag har längtat så! Och under hela dagen så gjorde jag bara en vurpa. Det var på första åket och när jag nästan precis hade kommit ner till liften. Man ska alltid vrupa en gång sa Daniel så jag fick applåder när jag gjorde min fina vurpa rakt på magen nästan precis uti liften!

Det var så härligt att åka och nu laddar jag bara inför nästa gång. Hoppas vi kan fara ett gäng nästa helg, annars så blir det på Påsklovet.

All åkning har då lett till att jag har en hejdundrandes träningsvärk. Men det är det sååååååå värt!

Kram
1 kommentar

Dr McDreamy...

ÄNTLIGEN! Onsdag den 14 mars kl 21,00 kommer jag, Sanna och en hel del andra sitta bänkade framför tv:n. Då får vi änligen veta hur det kommer att gå i Grey´s Anatomy! Jag har väntat i evigheter känns det som på att det ska börja om. Jag började inte följa det förrens jag började på Mellansel och kvällarna blev så sysslolösa! Men jag fastnade då direkt. Nu får man se om Meredith får sin Dr McDreamy eller inte.

image20McDreamy, finns det en sån för mig också? Min drömkille. Jag har som funderat på det ett tag nu och finns det verkligen en kille som är perfekt för mig, som har alla de egenskaper som jag vill att han ska ha? Finns min själsfrände därute? Det undrar jag! Jag vet då att det finns en person för alla, men finns det nån för alla som är perfekt för en? (Ett litet inlägg: Just nu känns det som att jag är med i Sex and the city eller nåt.) *ler*. Men allvarligt är det så att vi alla har en själsfrände där ute som bara väntar på oss och om det nu är så att det finns en för just mig, vart är han då? Har jag redan träffat honom eller kommer jag att hitta honom om 40 år eller nåt? En ganska skrämmande tanke MEN, jag är inte bitter (som Robert Gustavsson brukar säga). Jag är ganska lugn. För att jag tror att han finns därute OCH dessutom så tror jag att jag har funnit den som är perfekt för mig...

Jag tror att jag har hittat min Dr McDreamy....image21
Grey´s Anatomy
Säsongspremiär 14 Mars
Klockan 21,00 på
Kanal 5
(Missa INTE)Om du är min
Dr McDreamy??
Då får du mitt hjärta...
6 kommentarer