DET BRINNER!!! Jag ringer 112!

Jag fick min energipromenad idag. Dock med ett oväntat stopp. När jag hade gått ungefär halva biten så ser jag i ögonvrån att det brinner. Inte mycket men lite och nära skogen. Jag började fundera på vad jag skulle göra? Skulle jag bara lämna det, men det hade mitt samvete inte klarat av. Så vad gör jag? Jag ringer 112! Får svar direkt. Jag påpekar på en gång att de inte är akut men förklarar situationen. Jag sa också att jag vet inte om det är någon fara att det ska sprida sig eller inte men tänkte det var bäst att ringa än att bara strunta i det. Så hon skickar en bil. Hon ber mig även stanna kvar på platsen. Efter några minuter kommer brandbilen fylld med brandmän ;). Jag visar vart det är och han konstaterar snabbt att det inte är någon fara och att det inte kommer sprida sig. De släcker dock det som brinner. Brandmannen konstaterade dock att det var bra att jag ringde för annars hade de fått rycka ut ikväll. Det enda "jag" avbröt dem med var deras fredags-städning! Jag tyckte ändå jag gjorde en bra insats =)

Eller vad tycker ni?
1 kommentar

Pippitröjan

Nu äger jag också en Pippitröja. Har velat ha en länge men nu tyckte jag verkligen att det var dags! Man måste unna sig lite ibland och jag har en känsla av att denna kommer användas MÅNGA gånger!

1 kommentar

Hösten för mig

Vet ni vad? Jag älskar hösten, alla dess färger, lukten, den lagom kalla temperaturen och återigen färgerna. Jag bara älskar att gå ute. Om solen skiner lite så får jag en sån energi och jag känner ett sånt lugn att det inte ens går att beskriva. Nu kommer mörkret, man får börja tända ljus (fast det blir nog mer i nya lägenheten), man får krypa upp i soffan med en filt och tjocksockar. Allt är bara mys!

Vet ni vad? Imorgon hoppas jag att solen lyser så jag kan gå en lång promenad och få en massa energi!
0 kommentarer