Beställning

Nu har jag (precis) gjort en beställning från Ginza! Ända sen jag och A var i Stockholm så har jag velat ha dem. Vinyl skivor. Veronica Maggio och Foo Fighters. Det kommer bli sååå snyggt att ha på en tavellist på väggen! Me like!

WIHOO!
1 kommentar

På gång

Kikar in en snabbis nu efter jobbet. Jag ska bara packa klart så åker jag till Piteå några dagar. Hur uppdateringen blir vet jag inte. Ni får se helt enkelt.

Idag tror jag det blir en tidig kväll för mig för jag är så förbaskat trött!

Idag fick jag en kommentar på bloggen av ett jättetrevligt par jag träffade igår på spelningen. Tack Herr och Fru Lundgren. Hoppas vi ses snart igen =)

0 kommentarer

Tre spelningar inom loppet av 24 timmar

Satan i Gatan vad jag är trött nu. Har haft tre spelningar inom loppet av 24 timmar. Det tar på krafterna men det är så roligt! Fler blir det också i sommar. Jag var i Finnfors nu på kvällen (bilden) och de vill att jag ska komma tillbaka! Riktigt roligt, så det kanske blir en spelning till där innan sommaren är slut.

Imorgon är det jobb. Öppethus och musikcafé på kvällen då jag ska vara "värd". Sen blir det att dra till Piteå och vara där några dagar innan jag åker tillbaka till Skellefteå för jobb på söndag. Sen har jag SEMESTER! Jag längtar. Två veckors ledighet och jag ska bara njuta.

 

Nu är det fotboll men sen ska jag försöka diska och packa upp IKEA grejorna som inhandlades på resan med den ömma modern.

 

Ha en trevlig kväll

1 kommentar