Alltid spännande med någonting nytt

Jag har i mina dar spelat och sjungit på en hel del dop. Blir ju en hel del i jobbet men även privat. Och jag har ganska bra koll och kan väldigt många dopsånger. Därför tycker jag det är extra roligt när dopföräldrarna kommer med något nytt, något som jag aldrig sjungit eller hört förut. Och det hände mig för några veckor sedan, jag pratade med dopmamma och fick då höra att "Vad ska du heta" av Bo Kaspers Orkester stod som etta på deras önskelista. Jag började lyssna direkt på den och gillade den på en gång. Den är jättefin!

Iallafall, när jag satt och övade och plankade ackorden så fick jag feeling, och speciellt efter dopet när jag gjort den lite "till min egen". Så jag gjorde en inspelning på den och tänkte få dela med mig till er alla!
 
Är alltid kul med lite feedback så kommentera på! =D
 
Bo Kaspers Orkester Cover dopsånger musik
2 kommentarer

Det där lilla som kan göra en så glad

Alla som känner mig vet att jag alltid har varit tokig i The Sims. Jag har spelat alla spelen, ettan, tvåan och trean MED expansionspaket. Ja, jag har varit en galning. Nu har ju då fyran kommit och jag har väntat och väntat. Det kom ju ut för ett tag sen för PC men jag har ju numera Mac så väntan har varit lång. Men igår så upptäckte jag att det ÄNTLIGEN har kommit för Mac. Jag drar iväg ett mms till Oscar och skriver med glimten i ögat att jag skulle ju bli världens lyckligaste om jag fick det här (Observera att det var med glimten i ögat). Någon sekund senare får jag en swish inbetalning med ett meddelande där det står: Sims 4. Mannen i mitt liv tyckte uppenbarligen att jag förtjänade det och jag kan meddela er att jag hoppade och skuttade som en tok. Jag var i extas hela dagen, jag tjöt, log så jag hade kramp i käken, jag tjöt och jublade när jag ringde upp honom för att tacka och fråga om det verkligen var sant?
 
När det var dags för nedladdningen så satt jag och kollade, procent för procent tills det var nere. Och sen var jag igång. Hade ett litet uppehåll för träning men sedan var det spel (eller snarare byggande av hus) som gällde. 
 
Det jag iallafall vill säga är att det där lilla, det oväntade som är så värdefullt så många gånger. Att göra någonting för någon annan. Det behöver inte vara att man köper något utan en fin och oväntad gest som bara leder till ren och skär lycka.  Jag ska erkänna en sak, jag känner mig EXTREMT bortskämd och det är första gången. Jag tror dock och jag hoppas att jag också är duktig på att skämma bort och ge någonting tillbaka. För allting handlar om att ge och ta. Ge och ta emot. Det gäller oss alla! 
 
Försöker skicka lite av min lycka vidare till er alla!
kram på er
bortkämd glad happy kärlek lycklig nöjd spel the sims 4
0 kommentarer

Starkare än någonsin

Ibland har man motgångar i livet och då kan det kännas som att ingenting någonsin kommer lösa sig. Jag har haft sådana perioder. Jag har varit riktigt nere några gånger och för att vara riktigt ärlig så hade jag en dip förra veckan. Jag kände mig mest "blä" för att uttrycka det. Det kändes som att ingenting fungerade. Spelade ingen roll vad jag gjorde men allt blev bara fel. Ialla fulla fall så bestämde jag mig, söndagkväll att måndag, då blir det nya bullar. Jag ska vara positiv, jag ska ge mig tusan på att jag SKA klara det. Jag HAR viljan, jag HAR styrkan och jag SKA bara må tip top. Så det så! 
 
Det här är från sommaren 2013 då jag bestigit ett berg i Norge. Jag var SÅ trött men här kände jag mig SÅ stark. Som att jag hade erövrat världen. Och precis så känner jag nu! Ingenting kan stoppa mig!
 
Livet känns så sjukt bra på så många sätt just nu. Även om det kommer små dippar ibland så har jag bara bra människor runt omkring mig som GER mig energi och inte tar hela tiden. Det är så himla värdefullt! 

Jag är världens lyckligaste =) 
2 kommentarer