Dags för kvällens bravader!

Då var det dags att springa över till Linnéa och ha myskväll med vin och diverse annat =P! Jag har precis gjort mig klar så nu ska jag skynda mig. Linnéa har sagt att hon har en sak åt mig där så jag vill gärna se vad det är! *nyfiken som jag är*!

Bjuder på en kvällens outfit!

Lång tröja och
jeans från Lindex,
Sjal från Gina och
skor från Din Sko


Ha en trevlig kväll alla!
Kram emma

1 kommentar

Så var man igång och det känns bra!

Nu har jag äntligen gjort första träningspasset. Det var så skönt och det gick beydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag hade bättre kondition än vad jag trodde och jag hade orkat mer om jag bara hade velat men jag tänkte att jag kommer ha nog med träningsvärk imorgon imorgon ändå. Funderar på om jag ska fara och träna innan jag ska hälsa på farmor imorgon men det lär ju vara sjukt mycket folk, så vi får se!

Ikväll blir det mys med Linnéa och hennes kompis Lisa. Jag är sugen på att gå och se Anders spela cup men vi får se vad jag bestämmer mig för! Blir iallafall nog lite häng på Nodo!

Nu ska jag röja lite och vila, jag är trött efter träningen!

Kanske hör av mig sen!
0 kommentarer

En dag, ett slut, sångglädje, och något nytt!

Vaknade vid kvart över nio och kände mig ganska utvilda. Har sovit ganska mycket inatt så det är skönt. Jag gjorde mig iordning och sedan hämtades jag av stora, stora syster och lilla A för att fara mot stan. Anna behövde köpa lite kläder till barnen så jag hängde såklart på. Vi strosade runt ett tag och sen gick vi och tog en fika. Jag passade på att äta frukost då så det blev en macka och kaffe. Mums, sen en till stund på stan och nu är jag hemma igen och laddar inför kvällen.Ikväll är det avslutning med min barnkör som jag nu lämnar ifrån mig. Det känns lite sorgligt faktiskt, men samtidigt kan jag nu lägga all min energi på ungdomskören. Det innebär att jag kanske hinner skriva lite mer eget och genomföra det på ett bra sätt. =) Som avslutning idag är det "SHOW" som gäller. De ska få sjunga, dansa, spela piano, you name it. Det ska bli så roligt! Sen blir det lyxfika för alla barnen, föräldrar och syskon.

Efter det beger jag mig till kuren för övning. Jag längtar varje vecka och det ska bli lika roligt igen. Jag skulle vilja att mellansyster tog med sig lilleman så man fick kramas och pussas lite med honom. =) Efter det kommer Jenni och Ludde hit för lite stämrep inför söndag!

Med inspiration av "Blondinbella" så visar jag en dagens outfit ;) haha

Tunika Indiska, Jeans Lindex, Scarf köpt på marknad förra veckan.

Nä, nu ska jag nog göra någonting vettigt!

Kram på er
emma
2 kommentarer