Äntligen är ett datum satt

Jag är så peppad och så glad över detta! Det kommer vara hårt jobb som gäller men som jag längtar till den 9 oktober! Aaaaaaa *glädjeskuttar*
 
0 kommentarer

Plötsligt händer det

 
Det är inte ofta nuförtiden jag får feeling och inspiration bara sådär. Det var väldigt längesen nu. Men så idag, från ingenstans så kom den, inspirationen till att skriva låtar. Jag har haft en låt i huvudet länge så jag satt och lekte runt med ackorden, kom på en ny slinga, fixade lite trummor, började spela in, fick en ny ide åsså åkte ukulelen fram. Min fina ukulele som jag spelar på alldeles för sällan MEN nu tror jag den kommer användas mer. Vem har sagt att en ukulele alltid bara ska låta som en just en ukulele. Det finns mycket man kan göra med datorer numera.... hehe! 
 
Jag har iallafall en bra känsla över detta. Jag kanske ändå lyckas med planen om att släppa en EP till hösten. Jag hoppas iallafall det. Två låtar som jag hållit på med länge börjar äntligen falla på plats och bli klara. Så ett litet ljus och lite hopp har jag alltid. Men jag ska inte lova för mycket! Men ni får gärna hålla tummarna för mig!
EP Inspiration egenmusik musik skriva musik
0 kommentarer

Städmorgon

Underbart härlig morgon och jag har ÄNTLIGEN fått sova! Förra veckan åkte jag på influensan och blev riktigt dålig. Har efter det haft en hemsk hosta som inte vill ge sig, men har nu fått ordentlig hostmedicin och fick inatt sova som en stock. Jag vaknade sen vid åtta tiden och snart är hela lägenheten städad. Ur min retro radio kommer det musik och ja, jag bara myser. 
 
Köket är verkligen en av mina favoritplatser i hemmet. Här är det så mysigt att bara ta en kopp kaffe eller äta väldens godaste frukost. Jag är egentligen inte någon frukostätare MEN när Han med stort H kommer hem så blir det frukost varje dag. Det är som våran grej. Och det bästa?! Jo, HAN kommer hem idag! Yey! Ibland blir det alldeles för länge mellan gångerna MEN snart är det över! Den där planeringen, att det ska passa, att man ska vara ledig för att få ut så mycket som möjligt av tiden. Snart flyttar han hem och ingen är gladare än jag!


glad inredning kök retro
1 kommentar