Min nya karriär...

... För någon vecka sen var jag ju inne i studion och spelade in en låt. Det gick riktigt bra faktiskt och kul var det! Låten håller på att mixas och jag kommer att lägga ut en snutt av låten på min myspace sen, så håll ögonen och öronen öppna.

Men den nya karriären e ju inte just detta! En av killarna som gjorde den låten jag spelade in har bett mig att skriva melodi och text till en av hans låtar. Kul och väldigt, VÄLDIGT spännande. Jag försöker ofta skriva låtar men jag är så kräsen så det blir inte så mycket av det! Men jag försöker. Hoppas att det blir bra och att han blir nöjd med den här låten nu också! Jag känner att jag har lite press på mig men det gillar jag! Denna låten ska spelas in på fredag (iallafall det som är klart) men förhoppningsvis hela! Vi får se! Om den blir bra kommer den säkert ut på myspace också!

See ya....

4 kommentarer

Ensam...

... såg någonstans att det var dagens tisdagstema. Man kan känna sig ensam många gånger, och då menar jag MÅNGA gånger! Men när jag känner mig ensam brukar jag tänka på någonting som gör mig glad! Och just den här ensamhetslåten gör att jag blir lite gladare!

ENJOY EVERYBODY!!!!


Den får mig att le lite..... *leeeeeeeeer*
1 kommentar

Home again...

... ja då var man hemma i Piteå igen. Denna gången för att sjunga och spela på ett bröllop, och inte vilket som helst. Syrrans bästa kompis ska gifta sig. I ett år har jag vetat att jag skulle sjunga och spela på bröllopet men det känns fortfarande som att det var igår de frågade mig. Helt sjukt att det är imorgon och nervös är jag men det ska nog gå bra. Har ju som vanligt det vanliga problemet.... KLÄDSEL! Vad ska jag ha på mig? Det enda jag egentligen vet är att jag ska ha på mig de nya stövlarna jag köpte idag. Är GRYMT nöjd med inköpet och de kostade endast 399kr på Din Sko. Resten av outfiten kommer nog att vara ganska enkel men ändå sofistikerat och snyggt =)! hur jag nu ska få till det?? Men men.....

Annars då?? Ja, har iallafall kommit fram till ett beslut. Höll på att ta ut mig helt förra terminen av skolan och känner att samma sak kommer nog hända ganska fort nu den här terminen. Därför har jag bestämt mig för att dra ner lite på ett och annat på skolan för att orka med. Tyvärr kommer det att bli Gospeln men så är det. Det är det som måste åka först fastän det är nästan det som är roligast! Men jag måste tänka på att orka och se till att jag blir klar med alla mina kurser! Jag har ju jobb att se fram emot sen så jag måste vara klar då om jag ska kunna orka med det!

Jaja, känns bra att vara hemma i allafall. Glad, nervös, pirr.... Det känns bra ;)

2 kommentarer