FUNDERINGAR OCH TANKAR!

Alltså hallå? Ibland undrar jag vad folk håller på med egentligen? Jag kan inte låta bli att fundera varför vissa måste ha profilbilder där exempelvis man står och spänner sig eller har bröstetn upptryckta till hakan? WHAT? Behöver man ha bekräftelse eller vad är det det handlar om? Jag tycker personligen inte att det är snyggt, det ser billigt ut och det är patetiskt!

Alltså vem väljer att lägga upp en sån bild? Kan någon förklara det för mig? Är det ens snygg? Vi lever i ett samhälle där man ofta dömer av första intrycket och ser man en bild då en tjej ex. har brösten halvt ute och uppe vid hakan, vad ger det för intryck?

Sen har jag börjat fundera också, bara för att man är tjej betyder det att man inte kan någonting om sport eller liknande? Är det bara killar som kan sånt och bara för att man inte uttrycker sig med värsta välformulerade meningarna så är man naiv etc? Say what?  Jag tror det handlar om att vissa inte kan ta att man inte håller med och sen är det väl så att vissa anser att de bara ska ha rätt hela tiden och ska trycka ner andra. Sen så tar vissa människor ALLT på så stort allvar och kan inte se saker med glimten i ögat. Så grymt tråkigt! Blir mest irreterad på sånna människor.

Sen blir jag lite sur på mig själv för att jag är för dålig på att argumentera för mig själv. Jag har alltid varit en sån person som har haft "svårt" för att argumentera. Eller, jag har hur mycket somhelst att säga men jag vet inte hur jag ska få fram det så då skiter jag i det istället. Nä, ska ändra på det. Det blir en utmaning jag ska ha för mig själv.

Nä, två inlägg på väldigt kort tid! Nu ger jag upp för ikväll!
Kommentera och diskutera med mig. Skulle vara intressant och sen får jag träna också ;)

Over and Out!0 kommentarer

MUSIK ÄR LIVET!

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Försöker mest lyssna in låtar som vi ska köra på Love in Consert den 7 mars. Sista övningen nu på söndag så då gäller det att det sitter. Måste då få säga att Michael Jackson är så grymt. Varför har jag inte lyssnat mer på honom? Han är så bra! Men det är aldrig försent antar jag! Sen Samuel Ljungblahd är grym också. Ska bli så kul att få sjunga med honom. Längar gör jag, massor. Måste bara hitta kläder att ha på mig på konserten men jag har en idé om hur jag vill ha det!

På tisdag åker jag hem till Pite för "sköta om mig dag" och sen "mor och dotter dag". Först ska jag klippa mig och sen fixa ögonbrynen. Efter det shoppa med mamma.

Imorgon kommer storastorasyster med småttingarna och vi ska mysa på. Blir fika och stan med dem. På kvällen Kalas för LoveLee som fyller ett och sen drar jag till Kåge och lyssnar på nya vännen Lillemor och hennes gospelkör. Trevligt! Jag har mycket att se framemot nu. Känns bra!

Trevlig helg på er
Kram
1 kommentar

LÄNGTAN OCH MOTIVATION. YES!

Idag har jag bestämt mig. På fredag eller till veckan blir det att köpa träningskort. Nu tillåter ekonomin det och sen är det dessutom ett plus att jag får pengar från jobbet dessutom, så jag betalar drygt hälften av vad det kostar själv. Härligt ändå! Sen tror jag att jag någonstans har hittat motivationen också. Sen gjorde jag en lite beställning idag som förhoppningsvis kommer på måndag ;P Hoppas, hoppas!

Imorgon ska jag jobba hela dagen. Känns bra ändå. Har Låt och Lek själv men det känns bra. Sen är det mest planering och pianoelev. Efter jobbet ska jag dra med sambon ut och äta. Ska fira lite tänkte jag men vad vi ska fira vet jag inte riktigt men någonting finns det alltid ;)

Härlig outfit för sommarkvällar =)Sitter och lyssnar på Veronica Maggio just nu. Hon är riktigt bra och jag får alltid sommarkänsla när jag lyssnar på henne. Åh, sommar med värme, grillningar, bad, sol, härliga promenader. Åh, ge mig nu!

Annars är jag mest glad att kära syster är hemma igen. Känns bra!

I'm out

0 kommentarer