Träning vecka 47

Måndag: Styrke
Tisdag: Löpning
Onsdag: Styrke
Torsdag: Intervaller
Fredag: Styrke
Lördag Vila
Söndag: Styrke


Inte ofta jag "spänner" mig men det är kul att det börjar synas lite iallafall!

Kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med min vecka. Tränade styrke idag istället för imorgon då jag inte kommer hinna träna alls pga att jag är uppbokad hela dagen och ska hem till Piteå. Dessutom blir det ny frisyr imorgon. Har inte bestämt än hur jag ska göra, men nu ska jag färga det innan jag hoppar i duschen! Kommer bli Foxy imorgon ;)

Kram på er

2 kommentarer

Julen är här (snart) och stämningen lyser med sin frånvaro

Jag har ingen julkänsla alls (än). I veckan har jag blivit jättestressad för att alla har tagit fram julpyntet och haft så mycket julkänsla, men inte lilla jag. Imorgon kanske den dock infinner sig då det är adventsgudstjänst på jobbet med en massa julsånger. Vi får hoppas! Iallafall (trots bristen på julstämmning) så har jag julpyntat idag. Då är det gjort. Och mysigt blev det här hemma. Jag kom för en stund sen från ICA och köpte då skumtomtar och en lussebulle. Lite mysigt ändå! I köket är gardinerna som mamma sytt uppsatta och ljusstaken som jag fick av storasyster med familj är framtagen och lyser så fint!

I vardagsrummet fick jag ta fram en masa gamla gardiner, förutom kappan som jag köpt på röda korset. Jag handlade andra gardiner där också men det var helt fel mått på dem så det blev några gamla trasor. Någonting jag tycker är roligt är att jag kan använda stjärnorna igen. Det är lite svårt i en källarlägenhet. Har i ett fönster också satt fram tomtarna som mormor och morfar har gjort. Mys!

 

Nu ska jag hämta spikkudden min. Nacken är paj ordentligt och huvudvärk kommer med det. Jag skyller på stormen som är! Jag tror den heter Berit! Det blåser så mycket att man inte ens kan sätta upp en ljusslinga på balkongen. Det får helt enkelt bli en annan dag!

 

1 kommentar

Shoppa "utan" att betala

Photobucket Pictures, Images and Photos
Idag innan jobbet sprang jag in på Musikanten i stan för att inhandla diverse till jobbet. Blev bland annat 2 mikrofoner, 3micksladdar, 10 ägg, 10 kazoos och gitarrsträngar. Betalade inte en spänn så det var bara att ta med allt till jobbet. Allt skrevs ju såklart upp på faktura då allting var till jobbet. Roligt iallafall med nya grejer. Synd bara att man blir så sugen av att handla till sig själv också! Aja, jul snart så man får skriva upp på önskelistan!

Kram på er

0 kommentarer