Lite seg men....

...för ett tag sen fick jag en blogaward av finaste Madde. Tack såå mycket!


-Som award ska ni kopiera in award-bilden i din blogg för att visa att du fått den.
-Tacka och länka tillbaka till den du fick awarden av.
-Ge awarden till 7 andra blogg systrar/bröder.
-Skriv 7 intressanta saker om dig själv.

Jag vill ge mina awards till:
Anna
EVA
Linnea
Ida
Johanna
Karoline
Åsa

Och nu, 7 saker om mig:
  1. Är kaffeberoende. Måste ha det tidigt på morgonen annars fungerar jag inte.
  2. Har köpt träningskort och ska träna som en tok nu i höst, vinter och vår! Bara så ni vet.
  3. Älskar fullkomligt att sitta bakom pianot istället för att stå längst fram och sjunga.
  4. Det finns inget värre än när någon petar sig i naveln. Det är skitäckligt och asjobbigt.
  5. Har varit på 95:e våningen i en skyskrapa. HÖGT var det.
  6. Skulle mer än gärna bo ett halvår eller så i USA.
  7. Är expert på att slänga och lämna saker efter mig :P
Annars då, har haft skola idag och imorgon åker jag på kurs i två dagar på Pite Havsbad. Ska gå och packa nu. Har städat lite här hemma så nu är det rent och fint=) Det gillar jag.

Hade första pianolektionen idag på skolan. Shit vad läxa jag har fått. Det blev bara mer och mer. Får se om jag hinner med allt. Vi får se men roligt är det iallafall, om inte annat nyttigt =)

Smell you later
1 kommentar

Är du ledig nå? Nä, inte förens efter jul!

Hmmm, jag har insett att jag kommer nog inte ha några "helger" framöver. De här två veckorna har visat det ganska tydligt men jag klagar inte. Jag tycker det är roligt. Att spela och sjunga är det bästa jag vet. Att repa och spela är grymt roligt och jag längtar som bara den till skolan imorgon. Både ensembel och piano står på schemat och det ska bli superkul. På tisdag sticker jag på Framtidsforum på Pite Havsbad tillsammans med alla arbetskamrater. Det ska bli jätteroligt MEN jag kommer missa Gospelkompet och det är det roligaste (gospelfreak som jag är). Aja, får spela själv hemma istället.

Jag vet att jag inte kommer ha någon ledig helg förens efter jul. Det kommer kännas, tro mig. Jag kommer vara trött och sliten men samtidigt så tror jag att det kommer bli bättre nu när jag börjar träna. Ska dit för första gången imorgon efter att jag har varit och tagit cellprov. Ska springa lite tänkte jag. Sen på kvällen vet jag inte vad det blir. Öva antar jag och just det, vi ska stor/höststäda lägenheten imorgon. Har för mig att vi har tvättid också. Fullt ös medvetslös. Yihaa!

Jag om nån månad kanske ;)

Haha

 

Nä, ska kanske se nått nu men sängen kallar om inte alltför länge!

 

Kram på er

0 kommentarer

Mat kanske?

Sitter hemma i soffan och bara slöar. Jag började faktiskt städa undan lite här hemma men när jag skulle in i frysen möts jag av en sprängd Colaburk. Kan meddela att Herr Dahlberg inte låg så högt i kurs just då. Tappade i och med detta suget på att städa.

Har jobbat idag. Tog bussen från pite i morse. När jag anländer till Skelet så spöregnar det. Cyklade till jobbet och var dyngsur när jag kom fram, så det var bara att leta upp nå utklädningskläder att ha på sig medans kläderna torkade i torkskåpet. Jag var inte vacker kan jag ju säga MEN det fick duga.

Funderar på om jag ska fixa mig nå mat (har inte ätit någonting idag). Men vad? Får fundera på det. Idag är det körövning. Som jag har längtat hela sommaren. Ska bli så roligt att träffa alla körkompisar igen!

Smell you later
0 kommentarer