Har kollat på förlovningsringar

I måndags var jag i Piteå och gick då på stan med min älskade mamma. Vi myste på, åt lunch och hade ett mission, att hitta skor till mig som jag ska ha på pappas 60-års fest! Vi lyckades hitta ett par skitsnygga som jag ska visa senare.

Efter att jag införskaffat skorna så fortsatte shoppingturen. Det blev att gå och titta på förlovningsringar. Jag har länge velat ha en slät ring i silver och de enda som finns är då förlovningsringar. På Ur & Penn hade de en massa men det var en speciell ring jag föll för som inte var riktigt slät utan vågig. Skitsnygg och jag älskar den.

Ni som trodde att jag och Anders har förlovat oss så kan jag säga att så är det inte. Tror Anders fick sig en chock när han såg rubriken här. Haha!

Nu ska jag iallafall ta och äta lite mat för jag är helt död efter dagens träning, sen blir det fotbolls/skype date med Anders!

Kram på er
0 kommentarer

Vad "Eye of the Tiger" kan göra för löpsteget

Jobb hela långa dan idag. Kom hem kvart i nio, bytte om och for sedan ut på årets första löppass ute för iår. Så skönt det var och hur lätt det gick. Jag tänkte jag skulle ta det lungt och inte springa så fort men ändå blev det 5km på 33 minuter. Inte dåligt! Vem vet hur snabbt det hade gått om jag tänkte köra slut på mig! Kanske ändå bäst att ta det lungt så jag inte åker på en förkylning igen. Sen måste jag säga att det är nått speciellt med "Eye of the Tiger", vilken låt och det blir så lätt att springa när man lyssnar på den.

 

Pepp! Nu ska jag duscha och sen göra tidig kväll. Tänkte köra styrke på förmiddan imorgon.

 

Kram på er

0 kommentarer

Split

Träning idag. ÄNTLIGEN! Sjukdomen verkar äntligen ha släppt och svanskotan är "helad". Började mitt nya träningsprogram idag med 3 split. Känns superkul och jag är laddad och taggad för träningen igen. Imorgon blir det kondition i någon form. Lär bli ett sent pass dock då jag jobbar från tidig morgon till sen kväll. Ska få in det på nått sätt. Det gäller att se möjligheterna!

 

Nu ska jag hoppa i duschen sen måste jag nog sussa. Upp tidigt imorgon.

Kram på er

1 kommentar