Mys hemma i Piteå

Är hemma i Piteå och bara njuter! Just nu är jag hos storastorasyster och leker med syskonbarnen. Det har blivit lite ritande,pysslande och spelande! Fånga ballonger med prinsessan och schack med prinsen! Jag vann men det var på håret.....

Det är underbart att vara hemma! :)

0 kommentarer

Välmående och schizofreni!?

Hur mår jag? Sådär faktiskt! Jag jobbade hela dagen igår från 9-21. Idag har jag jobbat 7,45-NU! Jag är sliten, mår sådär, har inte lyckats äta än då magen är i uppror och jag känner mig knappt hungrig. Jag hade tänkt gå och ta mig ett bad nu för att slappna av och värma kroppen lite. Kan behövas i detta väder!

Schizofrenin då? Jo, igår så var jag Alexander Bard och sen var jag en profet. Idag har jag varit torgumma, jag har sålt saker, sen har jag snattat också. Jag bör tillägga att vi hade julvandringar på jobbet, därför detta. Det var alltså en lek =) Men är det konstigt att man undrar vem man är egentligen?!

Igår fick jag ett oväntat MEN uppskattat mail. Jag har svarat och nu väntar jag bara på besked. Jag hoppas, hoppas, hoppas. Vilken möjlighet och jag vill VERKLIGEN! Ni anar inte!

Senare idag ska jag försöka få ihop en ansökan som jag ska lämna till chefen imorgon så han kan skicka vidare. Hoppas jag hinner OCH orkar!

Kram på er

OBS! Bara så ni vet så är jag inte med barn (om ni nu började fundera)!
2 kommentarer

Jag hade tänkt....

.....fara och träna idag. Men när jag kom hem var jag för det första helt död. Så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Sen så sitter jag nu här och mår piss. Illamående, sura uppstötningar och en lätt kramp i magen. Är det magkatarren som är på g igen kanske? Jag hoppas inte det. Jag känner mig inte stressad. Det är mycket nu men det är mycket roligt och det gör inte så mycket. Jag är ju ledig sen. Vi får hoppas att det helt enkelt bara är något tillfälligt så jag är pigg och kry att leka stadsfolk OCH Alexander Bard imorgon(!?).

 

Be en bön, tack!

1 kommentar