What's wrong and what's right?!

Det här med vad som är rätt och fel och vad som är mitt och ditt har alla inte riktigt koll på. Att en 3-åring inte riktigt kan skilja på rätt och fel är en sak MEN en vuxen människa ska kunna göra det! Jag vet några som inte kan det. Men rör inte något som inte tillhör er. Ni får bara igen det sen. Tro mig!

Nu ska jag ha fredagsmys med sambon. Sen ska vi se Barca spela. Undrar om Zlatan startar idag. Vi får la se!
Btw, på söndag går första flyttlasset. Någon som vill hjälpa till ;)

Kram på er


Trevlig helg önskar jag och sambon!
0 kommentarer

Snart är det dags...

.....inte länge kvar nu tills vi flyttar till Skellefte. Jag lääääängtar. Är lite less att bo i en liten etta på 29 kvadrat. Nu vill jag till våran trea på 77. Liiiiite förändring, eller vad säger ni. Jobbet har dragit igång ordentligt och allt känns super. Mitt arbetslag är helt underbart och alla andra i församlingen är hur trevliga somhelst. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig kännt mig så välkommen till ett ställe som jag gör nu. Det är helt otroligt hur de stöttar mig och hjälper mig. De vill verkligen ha mig där och de stöttar mig och vill hjälpa mig göra klart det sista i skolan också. Helt underbart!

Jag har fått se mitt arbetsrum idag. Hela kyrkan är dock en arbetsplats men mitt rum är snart klart och det är superfint och supermysigt OCH jag ska inreda det själv. I like!

Dock så är jag less på att åka buss hela tiden MEN nu är det snart över. Najs!

Annars då. Packningen ska dra igång (skönt är iallafall att det mesta är nerpackat sen förra flytten).

Nu ska jag kanske vila en stund för snart får jag besök av Smisk och LoveLee!

Kram på er
0 kommentarer

Dreams....

Jag är så trött så trött. Sover knappt för att jag drömmer en massa mardrömmar hela tiden och vaknar av att jag gallskriker. Inte bra, inte bra!

Har i helgen varit på upptakt med "Trinity Gospel". Grymt roligt är det och det känns så skön att jag har som ett "gäng" i skellefteå där jag får träffa lite folk. Oerhört roligt, och bra är dom också. En utmaning deluxe och det gillar jag.

Ska vara lite löjligt nu. Saknar sambon massor men som tur är kommer han hem imorgon och då ska han få en ordentlig puss!

Saknar min bubbe...

Nu kanske jag ska städa. Jag kommer mig aldrig till skott.

KRAM

1 kommentar