MYS I HÖSMÖRKRET

När jag skulle kliva upp imorse så kände jag mig som en tonåring som bara ville skolka från skolan. Jag ville (läs orkade) inte stiga upp och fara på jobbet. Har inte sovit så mycket under natten heller så det har ju inte gjort saken lättare. Men iallafall tog jag mig upp och det var endast tack vare sambon. Utan honom skulle jag nog aldrig orka stiga upp och göra livets nyttigheter.

Efter jobbet så somnade jag nästan direkt jag kom hem. En behövlig vilostund blev det. Jag hade tänkt plugga MEN jag har pluggat varenda dag den här veckan så en dags vila kan jag väl ändå få. Sen har jag bokat biljetter till Mellansel också. Det blev buss och tåg, är helt chockad att det är så mycket billigare.

Kvällens middag ( som var så sjuukt god) gjordes av sambon. Hemmagjorda klyftisar med fläskfile i ugn. Mumma. Lyx! Jag är bortkämd när det gäller mat, bara så att ni vet.

Annars så känns det som att alla är ute och festar en kväll som denna och jag tycker bara det är skönt att vara hemma, mysa, se Barca och ikväll ska vi faktist unna oss ett bad. Myspys.

Imorgon är det jobb för min del igen, ledig måndag. Skönt! Ska försöka få en massagetid på jobbet till veckan då jag numera går runt med ständig värk. Inte roligt!

Nu ska jag bege mig tillbaka till matchen.

Sköt om er
KRAM

0 kommentarer

Samma sak everytime!

Har lyckats plugga litegrann nu innan Idol. Duktiga jag! =D Till middag idag blev det Tacos och jag måste säga att det är lika gott varje gång. Vi äter det flera gånger i månaden. Super najs.

Nu är det bara att ladd upp för Idol. Jag tror att det kommer stå mellan Rabih och Erika idag. De har iofs inte sjungit än MEN Rabih sjunger likadant hela, hela tiden och det är bara tråkigt. Erika kan sjunga MEN hon kan bara sjunga powerballader sen (antar jag) att hon kommer gå efter catwalken som hon gör alla andra fredagar med vänster armen utåt och sen i en knytnäve mot sig. Samma sak everytime!

Har nu på kvällen på mig leggings, tröja från Cubus och kofta från Gina. Myspys!

Dags att dra sig mot tvn. Idol och godis, here I come

Kram på er alla vi syns imorgon =)
0 kommentarer

Mysigt på schtaan

Dagen började med tvättid. Börjades klockan 7. Sambon tog första passet, jag andra osv. Klev väl upp ordentligt vid halv elva idag. Gjorde mig iordning och sen cyklade jag mot schtaan. Lunch med Malin stod på schemat. Vi träffades på H&M och sen begav vi oss mot Waynes. Super mysigt, det blev lunch och lite fika sen en kort vända på stan. Tack för en trevlig stund Malin. Det ska vi göra om igen.

 

Nu ska jag vila lite. Har städat upp hemma men jag har så ont i huvudet att jag behöver en powernap. Och hörni, ikväll är det Idol. Det missar ni väl inte!?


Hörs sen

KRAM

5 kommentarer