Nu händer det grejer...

 
 
1 kommentar

Studio

Det blev en lång dag idag MEN jag klagar absolut inte. Var i studion vid nio i morse (efter att ha kämpat med att ta mig in i bilen), spela in och arra fram till 13 ungefär. Sen jobb 13-20 och sen in i studion igen. Alla stämmor och dubbar är klara. Det blir SVINBRA om jag får säga det själv och jag är så glad över att få jobba med dessa underbara människor. Åh, så roligt! Jag är så peppad så jag kan inte ens sova. Att få göra det man älskar är inte så dumt! Wihoo.
0 kommentarer

Måndag

Idag har jag haft sovmorgon efter en ganska så hektiskt helg. I fredags så hade vi terminens första konsert med Hortlax Gospel på Furubergskyrkan. Jag måste säga att jag är så stolt över att få vara ledare över denna kör (tillsammans med Magdalena såklart). Det svängde, vi hade roligt och vi dansade. Det absolut viktigaste! =) 
 
I lördags åkte jag tillsammans med Rochard Tjärnlund till Boden för lite förrep inför nästa helg då det är kördag och konsert med Samuel Ljungblahd. En heldag med sång och musik. Så roligt!
 
Igår (söndag) så var jag hos Svärisarna och fick käka god smörgåstårta och bara mysa i Lillmoran. På kvällen var tanken att vi i On Duty skulle vara med i en välgörenhetskonsert MEN pga vädret så valde vi att stanna hemma. 
 
Om en liten stund ska jag och äta lunch med världens bästa mamma. Sen ska jag iväg och träna. Och blir vädret bättre så åker jag till Skellefteå ikväll för en videoinspelning. 

Imorgon ska jag dessutom in i studion :P 
 
Kram på er
0 kommentarer