Då var semestern över!

Ja, då var det dags att börja jobba. På RIKTIGT! Det ska faktiskt bli skönt att jobba och få lite rutin på vardagen! Sista helgen har dock inte varit lugn men mysig. I fredags var det kalas hos mellansyster som fyllde år. Sedan skjutsade jag Anders till Kallax för han skulle ner på FMS träff. ( Fråga inte vad det är, men det har med datorer att göra, spel ). Sedan for jag och skjutsade Jan och hans kompis till ankars så då passade jag på att träffa några kompisar som börjar Musikhögskolan nu. Härligt! Sedan hem, spelade Sims halva natten och sov första natten själv i lgh! Gick bra, sov faktiskt ganska bra, fick ju sprida ut mig lite som jag ville så det var skönt ;)!

På lördagen for jag till mellansyster kl 10 för att hämta lilla I som jag skulle sköta. Storasyster med man skulle ha mysdag och mellansyster tog lilla A så de hade BF! Jag och I mös på hela dagen och han var så snäll. Somnade halv nio utan problem. När jag skulle gå och lägga mig ligger han tvärsöver sängen, så jag fick flytta på honom lite, sen sov vi till kl 10 idag! Jag undrar hur lätt det har varit att lägga han ikväll :P!?

Sen var jag på fotboll idag, PIF vann med 2-1. Kul, kanske allsvenskan nästa!? Efter det skulle jag äta och senare fara till mor och far för att tvätta bilen, men de var borta lite längre än väntat hos moster plus att jag somnade på soffan! Så det blev inte mycket gjort för mig idag! Jaja, så kan det vara ibland!

Imorgon som sagt jobb och sen kommer Anders hem. Skönt, är så konstigt att vara själv i lägenheten. Det är så tyst! Jaja, kanske ska ta och diska nu ändå och fixa lite inför imorgon! Sen ska jag nog prata i telefon!

Önska mig lycka till imorgon!
Kram

(
Jag hade egentligen ingen ork att blogga men visst gjorde jag det bra? )
1 kommentar

Vill...

.. att du ska komma hem!

Snart fotboll på LF. Kanske ska gå dit för att rensa lite tankar! Plus lite motion! Har inte blivit på några dagar nu! Sen städa bilen, städa klart hemma plus diska och sen kanske till "svärmor" och se vad jag vill ha från hennes förråd! Nice!

Tjopp tjipp jag vill ha chips med dip! Eller???

Kram
1 kommentar

Imorgon..( eller idag)

...börjar jag sjunga i kör igen! Längtat en massa och det ska bli så roligt! Dessutom sjunger kören mest gospel så det är ju ett stort plus. Älskar ju gospel och jag har en känsla av att mina körer kommer få sjunga en del gospel sen också!Gospel blir det inte med den här gruppen men ändå! Support choir kommer bli SUPER!


Fast innan kören imorgon blir det shopping med mamma plus att Frida möter upp oss senare så att vi tillsammans kan äta middag! Under shoppingen ska det inhandlas arbetskläder. Inga mängder men lite toppar och och någon blus tror jag!

Ska bli skönt att inte alltid leda kör utan bara kunna vara och sjunga för att det är roligt UTAN att behöva planera ;)

Tjopp tjipp, nu är det film med sambon som gäller!
Bye bye!2 kommentarer