24:a

Förra helgen var det dags för 24:a timmar musik i Bergsviken. Är ett återkommande evenmang som är så himla roligt. Musik i tjugofyratimma nonstop! Jag hade turen att få vara med på hela fyra (!) spelningar.
 
Det börjades med älskade On Duty klockan 12 som fick inleda hela grejen! Är alltid lika roligt att få sjunga med dessa människor och jag längtar redan till nästa gång!
 
Klockan 15,30 var det dags för Emma Bogren Band. Jag var dundernervös innan för jag har inte fått spela på det sättet på väldigt länge. Jag kunde bara koncentrera mig på att sjunga och det var SÅÅÅ roligt! Kan meddela att det blir en till spelning som redan är inbokad och det känns jätteroligt. Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
Alla foton: Frida Lundström
 
Det var superkul och tack igen till bandet! Ni är grymma! Supernöjd var jag efter spelningen också! Wihoo!
Direkt efter spelning drog jag iväg och spelade fotbollsmatch! Vinst blev det såklart! Sedan iväg och repa med Trio med Lax och kloakcn 23.00 stod vi på scenen! Det var överfullt i lokalen och skriket från publiken skar i öronen men det var GRYMT roligt! Tack grabbar för att jag får vara med :)
 
Efter det hem och lite häng, sova, sen upp för att klockan 09,00 spela på frukosten. Jag var extremt trött i rösten och kom aldrig riktigt igång men kul var det. Sedan vidare direkt efter det för gudstjänst klockan 11 på EFS och sedan en till klockan 17. Tror ni jag var nå trött? Det var värt det och jag älskar det här, musik alltså! Underbart!
1 kommentar

Nytt till hemmet

I helgen var jag i Ume för spelning med Trio med Lax och mys med underbara Fanny. Tänkte berätta mer om det senare, men på Lördag morgon åkte jag, Fanny och hennes kompis Maria ut på PMU för att kolla om det fanns något för oss. Jag hittade bland annat det här teakbordet som passar perfekt bredvid tv:n. Jag är supernöjd! Endast 155kr så jag tycker jag gjorde ett fynd!
1 kommentar

Träningen

Jag börjar komma igång med träningen nu, dock så är det en bit kvar innan vanan är helt inne. Men det känns bra. Igår blev det en joggingtur på kvällen och i morse steg jag upp 06.00, var på gymmet 06.15 och körde igång ett styrkepass. Invigde mina lyftarskor och vilken skillnad det är. Att jag inte har använt dem tidigare!? Kunde inte köra fullt ut på militär-och bänkpressen då min axel/arm inte är som den ska. Måste kolla upp det ordentligt. Kan inte ha det såhär.
 
Imorgon är dock en ny dag och den inleds med intervaller, vanliga eller backintervaller....har inte bestämt mig för vad det blir än. Får se vad humöret säger!
 
Godnatt på er
1 kommentar