Vilken dag och kväll

Efter den dagen jag har haft förtjänar jag att ta det lugnt i soffan. Har jobbat hela dagen och ikväll har vi haft konsert med On Duty i hortlaxkyrka! Så himla roligt det var och mycket folk var det! Kul att se så många kända och bekanta ansikten! Synd bara att man inte hinner prata med alla! kanske nästa gång.

Nu ska jag äta middag, jag har svårt att äta strax före jag ska göra en spelning så då tar jag det efter istället!

Kram på er

 

0 kommentarer

Jag idag

Såhär ser jag ut idag (ursäkta kvaliten, orkade inte ta fram systemkameran). Idag har det varit jobb både på EFS och i Hortlax. Jag har halkat omkring en stund på stan för att köpa nytt underställ och broddar. En väldigt bra investering. Klockan 17 ska jag möta upp finaste Fanny på Thai Garden för middag och en massa surr. På fredag åker hon till Etiopien igen och kommer inte hem förens nyår. Fy vad jag kommer sakna henne. Efter det är det rep med On Duty som gäller. Imorgon sjunger och spelar vi i Hortlax kyrka klockan 19. BE THERE!

2 kommentarer

Sång: Esmeraldas bön

Var ett tag sen nu sen jag la upp någonting där jag sjunger. Jag har sett mycket Disneyfilmer senaste tiden och för ett tag sen såg jag "Ringaren av Notre Dame" där just den här sången är med. Den är så fin så jag var bara tvungen att köra den! Enjoy!

4 kommentarer