Nr 100: Härlig dag, men aj....

Ja, så var det då dags för mitt hundrade inlägg. Lite kul såhär med jubileum! Jag firar inte på något speciellt sätt, men lite kul är det=)! Dagen idag har varit jätte härlig. Har inte haft några lektioner pga att det är kantorssökningar på skolan så jag tog sovmorgon, sen så har jag suttit ute mellan kl 13 och kl 16.30. Solen har skinit och det har varit 20 grader varmt. Då fattar ju vem som helst att man inte kan sitta inne! Aja, med anledning av solen + att jag är rödhårig + att jag inte hade nå solskyddsfaktor så har jag fått den första riktiga bränningen för iår. Solen har tagit REJÄLT på mig idag. Men det tänker man ju inte på när det är så härligt ute! Jag kan ju bara säga att jag ser för j-vlig ut! (Går inte att lägga upp bilder av någon anledning). och det gör ont. Det bränner, men jag har bara mig själv att skylla! Aja, kanske kan bli brun eller så flagnar det bara bort. Det hade dock varit skönt om jag hade kunnat bränna mig jämt, men icket. Ränder här och där, röd på framsida och inte på baksidan! Aja, kanske jag lyckas göra rätt nån gång?!?!?!

Annars då, dags för lite uppdatering:

Jag har fått jobb. Jajamensan, och inte vart som helst utan i Piteå Stadsförsamling. Känns riktigt, riktigt bra. Ett kantors vik. på 75% med inriktning på barn och ungdomar. Kan det bli så mycket bättre?? Jag tror inte det, och i och med detta så är jag den nya ledaren för KRAM-kören. Ganska sjukt med tanke på att jag själv sjöng där för bara några år sedan =)! Har mycket planer som jag ser fram emot att få genomföra.

Men innan jag börjar i Piteå så ska jag vikariera på 100% i Arvidsjaurs församling. Spännande, har dock inte löst boendet än så vi får se hur det går med det. Annars får jag väl sova på gatan eller nått =S, fast nä, det vill jag nog inte. Blir nog ganska myggbiten då, eller vad tror ni?

Boendet i Pite är löst. Har fått en underbart fin lägenhet på mörtgatan. 52 kvm som jag bara läääängtar efter att få inreda!

Aja, kommer mer sedan men nu vet ni lite om läget i allafall=)

Kram på er alla

5 kommentarer

Liten paus..

.. ja det  blev en liten paus i bloggandet. Har varit borta på retreat och kommer att berätta mer om detta i ett senare inlägg. Skolan gå på som vanligt och nu är det bara tills torsdag kvar sen sticker jag hem och kommer inte tillbaka till Mellansel förrens den 16 maj. Då e det bara sista veckan kvar och sen är jag FRIII! Då är det lite ledigt och sen börjar arbetet. Vart kommer även detta i ett senare inlägg! ;)

Kan meddela att jag har lagt upp en ny låt på min myspace, inget märkvärdigt men det e något nytt. Kommer mest troligt upp en till ny till veckan men det beror på vad förlaget säger som äger låten. Hoppas att de är snälla! =D

Jaja, kanske ska gå till 6:an. Har så sjuuukt tråkigt!

Jaja, nästa inlägg blir nr 100. Spännande..

Tjing
3 kommentarer

Vändtia.

..blev det några omgångar av i helgen! Kul var det eftersom jag vann typ hela tiden! Haha. Jag hatar ju att förlora så det är tur att jag vinner så ofta då!


Partierna började dock alltid med att jag blev anklagad för fusk pga att jag fick bättre kort! Jag fuskar inte (längre!) och att jag får så sjukt bra kort beror på att jag är en naturlig vinnare. Så är det bara, bara så att ni vet ;)!

image71

Korten är utdelade, min motståndare försöker vinna MEN, i slutändan vinner jag ändå och ni ser hur glad förloraren kan vara ;) haha

Nu ska jag sova, e såååå trött!

Kram kram kram
0 kommentarer