Piteå Summer Games

Photobucket Pictures, Images and Photos
Nu är det igång! De första lagen har börjat komma och stressen är total. Tur är att vädret är underbart och att det är så roligt! Imorgon kommer resten av laget och då är det fullt upp HELA dagen! Men det är så det är. Jag hoppas jag hinner träffa lite folk och se öite matcher också under turneringen. Man vet aldri hur det blir. Antingen kommer det vara kaos eller så kommer det vara hur lugn som helst! Något som dock gör mig lugnare än andra år är att guidegruppen är större än någonsin! Kul!
1 kommentar

Min vän

Idag har det varit en bra dag! Jag sov riktigt länge idag och det var behövligt. Sen for jag in till stan och träffade Fanny. Vi fikade, shoppade, pratade och hade jätte trevligt. Vi var också förbi hennes föräldrars hus på guldkusten. Åh, så fint det var! Efter det for jag förbi summer games och sen ut till stugan igen! Direkt for jag ut och sprang. Jag trodde det skulle vara jätte jobbigt men det gick riktigt bra. Sen har jag myst med mor och far och nu tar jag det lugnt! Funderar på att sova för imorgon drar jag och den ömma modern till IKEA!
Photobucket Pictures, Images and Photos
0 kommentarer

Det här med att kunna koppla bort.....

Photobucket Pictures, Images and Photos
Någonting jag är bra på (fast jag vet inte riktigt om det är en bra sak) det är att grubbla, fundera och tänka alldeles för mycket. Jag har så svårt att koppla bort och bara vara. Det skulle vara så skönt att bara stänga av. Men så lätt är det inte, så jag får ligga här i sovstugan hos mamma och pappa och grubbla ett tag till innan jag kan somna!

Hoppas ni sover gott iallafall!
0 kommentarer