En lugn stund i soffan

Just nu har jag en lugn stund i soffan efter en lång dag. Kom hem för bara en stund sedan, har jobbat från morgon till klockan 20, sen repat inför morgondagens konsert i Hortlax kyrka meD Support Choir, fick lite hjälp av syrran. Det tackar jag för. 
 
Imorgon är det jobb hela dagen, sedan konserten och direkt efter det till fotbollsträningen. Nu börjar jag känna mig riktigt trött efter åtta dagars jobb. Bara 5 kvar. Jag orkar detta, det vet jag. Sen att avsluta allting med konfaläger är inte helt fel! Tur att jag har två jobb som jag älskar och arbetskamrater som gör att msn mest skrattar sig igenom dagarna! Tack!
3 kommentarer

Dag 7 av 13

Startar dagen med en kopp kaffe. Är så ofantligt trött idag att jag helt ärligt försökte komma på en anledning till att stanna hemma, men insåg att det bara är att jobba. Har fått i mig lite kaffe så jag börjar piggna till. Efter idag är det bara 6 dagar kvar att jobba. Sen är jag ledig...... En dag :) 
1 kommentar

Att börja reflektera, inse och förändra!

Det kanske är dags för lite skärpning nu. Eller, det ÄR det! Nu har jag slarvat med maten nog länge men att det ska ta såhär lång tid för mig att inse det är inte bra! Dessutom att jag mår så dåligt på träningen pga av att jag laddat upp med bullar istället för med mat så jag spyr. Nä, jag vill inte ha det såhär! Om jag ska orka så måste jag skärpa mig Och förändringen sker NU! 
 
Vi går ju in i fastan nu så då ska jag fasta. Fasta från godis, fika och slisk! Jag har klarat det förr och jag ska göra det igen. Nu kan jag inte dämpa hungern genom att ta en bulle eller fyra bara för att det går snabbt! Ännu bättre planering krävs. Det här är för mitt välmående och bra ska jag må! Det förtjänar jag efter allt! 
 
Startar dagen imorgon med ett träningspass tillsammans med syster på Sensia24! 
Lets do this! 
0 kommentarer