Konsert igår innebandy ikväll...

Igår hade vi julkonsert med vokalensemblen. Gick jättebra och man fick faktiskt lite julstämmning! Skönt! Är så glad att min röst höll igår för jag har blivit förkyld..... IGEN!!! Jag är så less men det är väl som mamma sa: Bra  att göra bort det innan jul. Hon är så smart min mamma. ;)

Ikväll är det innebandy turnering på skolan och jag har bestämt att jag ska vinna... eller vi. Man är ju ett lag. Borde kanske egentligen inte spela pga förkylningen men jag kan inte låta bli. Första matchen är mot lärarlaget och då måste jag bara vara med. Sen det här med att vinna vore skitkul men komme vi lyckas det är fråga....

Att vinna eller att inte vinna?!?!?!

Annars längtar jag tills jullovet. MItt första och sista lov för den här terminen. Ska bli så OTROLIGT SKÖNT! Har längtat hela året och snart blir det av. En massa mys och vila!

Hur har alla andra det? Berätta för mig!

Kram på er alla
 
4 kommentarer

Uppdatering...

... det gick verkligen jättebra i söndags. Nog blev det lite felspel men man är ju inte mer än mänsklig. =) ler

Kan dock berätta upplevelsen för dagen, haha. Efter gudstänsten skulle jag och kyrkoherden till ett bönhus i närheten för att hålla ett dop. Vi kommer dit, jag packar upp pianot och snart sätter det igång. Först hade hon tagit med sig de gamla psalmböckerna utan tillägg och utan vår fader osv. Sen så när vi ska sjunga första psalmen av tre så upptäcker jag att det är INGEN av alla som var på dopet som sjöng och ändå var de en 30 pers där. Jag försöker sjunga fast jag har nog med att hålla de små prickarna på pappret på plats, gick inte så bra. Men en person sjunger i allafall. Kyrkoherden sjöng allt vad hon hade och det skulle ju vara jättebra om hon inte var helt och hållet tondöv. Ojojoj, en upplevelse. Samma sak på andra psalmen. Men den sista kan man ju som ett rinnande vatten "Tryggarekan" ;). Jag sjunger och sjunger ganska högt så folk kanske kan få höra en ton rätt men eftersom jag tar i så gör också kyrkoherden det så det, ja..... vad ska jag säga?? Det blev inte så bra. Men men, jag är glad ändå!

Hände nått mer roligt också men det ska jag inte berätta nu, sen kanske ;) haha

Ha det bra alla. Kram

3 kommentarer

Önska mig lycka till...

Sitter just nu i en lånad lägenhet i centrala Arvidsjaur och ska alldeles strax sova. Imorgon ska jag vikariera som kantor i Glommersträsk. Ska bli väldigt roligt må jag säga, men är dock lite nervös....

Ska förutom att spela även leda Glommers kyrkokör. Har aldrig träffat människorna förr men jag har hört av deras ledare att de ska vara snälla och det hoppas jag verkligen. :)
4:a sånger (eller egentligen 5 då två sitter ihop) ska kören sjunga plus att 6 psalmer ska spelas, sen är det ytterligare 3 psalmer då jag ska spela på dop på eftermiddagen. Mycket att göra, ska bli intressant att se om jag kommer hinna upp till läktaren i tid efter att jag har dirigerat kören sen om jag hinner ner igen i tid för fortsatt flaxande.

Jaja, får se hur mycke rätt det blir imorgon från min sida. Kan komma med en uppdatering sen!

Önska mig lycka till nu=)

Kram

2 kommentarer