PROSTITUERAD PÅ JOBBET!

Jaaaaa, idag har solen varit framme igen och jag bara älskar det. Jag njöt när jag gick hem från jobbet. Det värmde så skönt i ansiktet och jag svettades som en tok men jag kan inte göra annat än njuta. Förövrigt så var jag på jobbet kvart i åtta idag. Steg upp tidigare än vanligt men sen kanske jag var tvungen också. Vi hade påskvandring och jag spelad... Kan ni gissa? Med anledning av min rubrik! Maria Magdalena såklart. Jag sålde mig inte till barnen direkt, jag berättade bara att Jesus har uppstått fast på ett mer entusiastiskt sätt än här!

Efter jobbet blev det en powernap och sen begav jag och sambon oss till stan för att träffa Micke och Steif. Efter det handla och väl hemma så har vi städat lite. Skönt! Nu är det fint igen =)

Ikväll ska vi äta tacos och senare ikväll ska vi ha myskväll. Vi ska spela TP och jag ska ta mig ett glas vin och sen ska vi gotta med chips. Mmmm, ska njuta som aldrig förr.

Bjuder på en dagens outfit då det var ett tag sen sist:

Scarf och leggings Cubus, kofta och tröja Gina, tv-sockar från farmor ;P.

(Var tvungen att ha mössa pga bad hair day)

 

Nä, nu ska vi förbereda middan.

Ha en trevlig kväll

KRAM

 

2 kommentarer

STATUS

Sitter i Älvsbyn nu och har det bra. Det är en jättebra konfagrupp och jag är så glad över att hinna se alla och få en chans att lära känna dem. Skönt är det. Annars är statusen på mig inte så bra. Jag har mensvärk, magkatarr OCH en hemsk huvudvärk. Jätteroligt? Nej, men jag har roligt på annat sätt ;) haha

Nä, dags att umgås med ungdomarna =)

KRAM
1 kommentar

UPDATE! ELLER?

Sitter hos mamma och pappa i Pite just nu och laddar upp inför helgen. Fotbollskonfaläger i Älvsbyn. Avfärd sker imorgon klockan 7. Tidigt men det är värt det. Jag hoppas bara min magkatarr är snäll med mig. Just nu är det inte så bra men så går det när man dricker kaffe. Får helt enkelt skylla mig själv! Aja, det blir inget gott i helgen i allafall, bara mat på regelbundna tider och träning. Ska bli roligt.

Jag orkar inte skriva så mycket mer just nu. Får återkomma senare

KRAM
2 kommentarer