Jag, ledig?! Jo faktiskt!

Snart får jag vara lite ledig och det känns så skönt. Dock så har jag Familjemässa imorgon men sen är jag ledig förutom onsdag och söndag. Känns guld! Jag längtar efter att få åka hem till Pite och bara vara med familjen och få fara på IKEA. Ska även träna med syster på Step-In. Grymt!

Imorgon, (förutom jobb och att jag får sova en timme extra) så blir det Afropowerdance. Jag längtar!

Nu ska jag snart fortsätta sen Barcamatchen och njuta av brasan som vi har tänt. Jag älskar mitt hem =)

Trevlig lördag och söndag på er!

KRAM
1 kommentar

God Morgon!

Har precis gjort mig klart. Har på mig jeans, känns ganska ovanligt då jag numera mest går runt i leggings. Men men, ska snart och äta frukost med C inne i stan, sen blir det skola. Sista dagen och sen är det lov. Vi harr arrangering och komposition idag. Jag tycker det är skitkul så det lär nog bli en bra dag.

Nä, nu ska jag ta min träningsväska och mig själv och fara. Jag behöver KAFFE!

2 kommentarer

Motivationen = på TOPP!

Sitter och lyssnar på en massa bra musik och bara tar det lungt. Det är skönt med lediga kvällar. Sen är jag ganska mör sen gårdagen. Det känns och jag har lärt mig att det finns muskler som jag inte visste jag hade. Haha! Skämt åsido. Kanske drar på en promenad snart men vi får se, jag är ganska lat.

Imorgon är det skola och sen blir det styrketräning. Kör hårt nu men det är bara att kroppen vänjer sig. Jag har ett mål nu, ett riktigt mål och jag ska fan klara det. Så är det bara. Jag mår så grymt mycket bättre av att träna också. Dessutom tycker jag att det är SKITKUL! Då är det ju bara att fortsätta.

Igår när jag var påväg till dubbelpasset.

Emma = Motiverad

 

Ska vara hemma i Pite Söndag till tisdag. Blir IKEA, dagisspelning, lunch med bästa vännen och en massa mys. Ska försöka träna också. Kanske blir en joggingtur eller så lånar jag mammas stavar. Vi får se vad jag hittar på. Ska iallafall på Afropowerdance innan jag åker till Pite på söndag. Det längtar jag till.

 

Nu kanske jag ska diska lite. Då blir Anders lite gladare på mig iallafall. Eller?!

 

KRAM

2 kommentarer