Uppehåll?

Jag är inte så bra på att uppdatera just nu. Har som ingen inspiration men förhoppningsvis kommer det snart. Det är bara att härda.

Kan ge er en liten uppdatering i allafall: Målaren har ÄNTLIGEN varit hit så nu är vårat vardagsrum sååå fint. Det är inte längre gult och fult, utan ljust, öppet och fint. Nu kan vi börja få ordning. Sen håller min klädkammare börja få ordning också. Blir bra och skönt att kunna se alla kläder man äger och kunna välja på ett annat sätt. Jippi!

Annars är jag väldigt trött på dagarna. Sover som vanligt middag när jag kommer hem och känner att sängen lockar en hel del nu. Ska se lite Himym eller Entourage, får se vad det blir. Ska i allafall dricka en kopp te för jag känner att en förkylning är på ge. Usch inte nu, har inte tid. Vill bara jobba, jobba, jobba!

Det är som tråkigt att jag inte har några bilder att bjuda på för jag har ju bytt hårfärg. Jaja, det kommer!

Sköt om er tills jag återkommer
KRAM
3 kommentarer

Varför går tiden sakta när man har tråkigt?

Sitter och fördriver tid på jobbet. Väntar på bussen som ska ta mig hem till Piteå över helgen. Ska bli riktigt najs. Imorgon har jag bokat klipptid så då ska jag vara snygg (för en gångs skull ;) ) haha! Känns riktigt bra, var ju som sagt ett tag sen jag var hos frissan.

Väl hemma blir det att bege sig till kuren och lära ut den gamla dänga "Healed". Får man till den svänger det ska jag säga.

Imorgon blir det utgång. ( Jag läääängtar). Det var verkligen evigheter sen. Någon som ska med och skaka rumpa?

 


Skaka lite rumpa, skaka lite rumpa?

Snart dags att cykla mot staan!

Vi syns i helgen? :P
KRAM

1 kommentar

Soon and very soon!

Kommer min FavvoFanny till Skelet och vi ska bara myyyysa. *längtar, längtar*Ska börja göra klart nu på jobbet så det bara är att åka vidare när hon kommer!
Senare ska jag berätta om min spännande cykeltur till jobbet idag....

See ya
Puss & Kram

0 kommentarer