Trötter!

Sitter/ligger i sängen i A-jaur och ska snart sova. Det behövs, har dock sovit middag idag i två timmar. Jag var helt däckad! Förstår varför mamma sover middag så ofta, kanske man borde börja med på heltid!?

Har en fundering, varför är det skillnad på folk och folk? Alla är vi ju samma och bär samma "börda" MEN vissa ska ha det på ett sätt och vissa på ett annat. Varför?? Vissa ska göra mer och vissa mindre...OBV (?)

Har precis sagt godnatt till Anders som ska se film. Vad visste han inte men men. Snart är A-jaur över för alltid. Då ska jag mysa i min divan soffa framför nya tv:n med min sambo.

Godnatt

None
Sova, sova, sova säng, säng, säng..

2 kommentarer

Sitter..

..på jobbet och väntar på att få psalmerna som ska spelas på veckomässan om en timme! Jag är trött, seg, allmänt sliten och bara tom i huvudet idag! Jag orkar knappt sitta. Skulle jag få chansen skulle jag lägga mig i sängen och sova tills imorgon. ( Det skulle inte förvåna mig om det fungerade!? )Inte så många dagar kvar tills det är semester, så jag peppar mig själv med det. Det här är vad jag har kvar:
  • Idag: Veckomässa. Lunch med Läna och sedan rep inför imorgon (BG) sedan öva.
  • Imorgon: Begravning sedan öva.
  • Lördag: Vigsel, Musik i Sommarkväll sedan köra som en tok till Pite för att jobba på "nostalgifesten".
  • Söndag: Högmässa sen.....

SEMESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!


And I think to myself..what a wonderful world...


0 kommentarer

Give Me Your Love!

Här kommer ett filmklipp då jag sjunger med Magnus!

Kommentera gärna! =D
See ya

Ps. Nu finns jag på youtube .Ds
5 kommentarer