Nytt på gammalt vis

Nu står det där! I min bokhylla och jag älskar dem. Visst är de fina? Det enda som saknas nu är en LP-spelare så jag kan spela dem också. Jag älskar när ljudet knastrar, det är en speciell känsla och det får mig verkligen att minnas tillbaka till då jag var liten. Då mamma och pappa spelade musik i ett, det var ofta någonting som var på. Underbart var det. Det var väldigt blandad musik också så jag har växt upp med det mesta. Vilket jag är väldigt tacksam över idag!
2 kommentarer

Tatuering(arna)

Igår åkte jag till Piteå för att göra en tatuering. Jag kom därifrån med två! På underarmen har jag skrivit "live love laugh". Det känns skönt att jag alltid kommer ha det på armen som en påminnelse även de dagar allt känns skit. Sen blev det även att göra de oerhört söta streckgubbarna som jag bara har älskat sen första stund.

2 kommentarer

Taggad för taggning

Snart beger jag mig till Piteå, dels kalas för storasyster som fyller år och sen är det tatueringsdags! Jag har längtat SÅÅ efter att få göra den här. Ville egentligen göra det innan sommaren men då får man inte sola, basta etc så jag sparade det till nu! Är ni snälla kanske ni får se en bild senare ikväll ;)

3 kommentarer