Reportage

Igår hade Norran in ett reportage om mig. Det finns tyvärr inte på nätet men när jag får tid kan jag skriva ner lite om vad som stod.

 

Idag hade Piteå Tidningen inne ett reportage om hur det hade gått. Det finns däremot att läsa på nätet (klicka på bilden för att komma till reportaget).

1 kommentar

Dagen

Photobucket Pictures, Images and Photos
Idag är jag trött! Jag var nog mer spänd igår än vad jag trodde. Sen på kvällen tog det ett tag att läsa alla gratulationeren jag tackar för varenda en av dem. Tack igen!

Idag sov jag ut. Jag var riktigt trött. Efter vi vaknat gick vi på en långpromenad jag och sambon. Var riktigt härligt trots blåsten! Nu är vi hos goda vänner. Vi har grillat och ätit gott och nu ser vi fotboll! Senare kanske vi ska gå förbi majbrasan vid kyrkholmen. Jag skulle vilja höra manskören. Det ger en vårkänsla.

Senare kommer jag med ett inlägg om reportaget i Norran och även det i PT idag! Kram på er
0 kommentarer

Då var det ÄNTLIGEN ute!

Som jag har kämpat för att hålla tyst och att hålla minen då ALLA frågat hur det har gått. Men nu vet ni! Tre ja är jag väldigt nöjd med. Tänkte dock berätta lite vad som mer hände och som inte visades på tv.

Henrik Fexeus sa ju att jag inte hade kontakt med publiken, eller han ville se mer av det. Det som hände då var att självaste Bert Karlsson avbryter han och säger att det inte är mitt fel, det är ju teknikerna som ställde pianot snett inte jag. Lite roligt ändå!

Sen innan jag gick ut på scenen pratade jag med Tobbe och Marko. Det de INTE visade var en ordentlig felsägning av mig. Innan det började filmas så hälsade vi på varandra och de frågade vad jag skulle göra. Jag sa: Sjunga och spela piano, två saker samtidigt. Sånt som inte en karl klarar av! Det tyckte de var jätteroligt och sa att jag måste säga det när de filmar.

De börjar filma, de frågar vem jag är och vad jag ska göra. Jag svarar (och kom ihåg vad jag skulle säga), men det här kommer istället: Jag ska sjunga och spela piano, sånt som två karlar inte klarar av! De dör av skratt och frågar om jag menar samtidigt!? Haha, den bjuder jag på!

Annars tycker jag det är ganska sjukt att jag är på tv4:s hemsida!


Klicka på bilden för att komma till klippet

Sen vill jag tacka för ALLA gratulationer och allt stöd jag har fått så här långt!
TACK
9 kommentarer