Att göra....

Just nu sitter jag och jobber en sväng. Hade bestämt redan tidigare att jag skulle jobba hemma idag och det var ett smart drag av mig, med tanke på mitt "tillstånd". Iallafall, jag har lite saker jag har tänkt försöka göra idag, dels jobba, sen ska jag spela SIMS en stund ;)! Ska också försöka gå en längre promenad och sen eventuellt sola. Skulle vara jätteskönt. Här hemma borde det även städas så jag ska nog sätta sambon i jobb sen!

 

Jag kommer inom en snar framtid att göra en del inlägg om mina senaste äventyr. Hoppas ni är redo då!

Sköt om er

KRAM

0 kommentarer

En olycka kommer sällan ensam

Idag har det varit en, mindre bra dag om man säger så. För det första så sov jag inte mycket inatt. Ryggen har pajat igen (men jag får skylla mig själv). Sen är det den underbara veckan som man får varje månad och jag mår bara SKIT! Jag mår så dåligt så det jag har gjort idag (förutom att jobba) så har jag sovit. Välbehövligt och då slipper man ju faktiskt smärtan från både mensen och ryggen.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska äta choklad och spela Sims! Har fått en ny expansion som jag bara måste testa =)

 

Kram på er

2 kommentarer

Laddar upp

Photobucket Pictures, Images and Photos
Är just nu hos bästa vännerna och ska snart grilla. Sen blir det Champions league final och vi laddar för fullt! Grabbarna diskuterar en massa och vi tjejer fixar maten! Trevligt är det då :)
0 kommentarer