Godmorgon alla glada och oglada! ;)

Ja, man var uppe med tuppen idag (iallafall för att vara jag). Blev väckt av Fanny som hade dukat upp frukost. Mums fillibabba var det! Nu har vi gjort oss klara och ska börja gå mot stan. Vi är båda väldigt shopping sugna MEN jag måste hålla igen (fast det brukar inte alltid gå så bra så vi får se). Sen om Fanny köper nått så blir jag ännu mer sugen! Vi ska då i alla fall köpa oss lunch så vi får lite mat i magen. 

En annan sak, Jag är sugen på att tona håret! Får se om någon orkar hjälpa mig ;) Jag kanske ska kolla med Josse! Skulle vara kul att ha nått nytt till ikväll då det är fest. Det ska tydligen vara någon inflyttningsfest någonstans så jag hänger som bara med =)!

Ha en trevlig dag och kväll alla. Det har då jag =)
1 kommentar

Jag såg till att vara spontan och åkte till Ume!

Japp, se där och nu sitter jag här på Språkgränd hos Fanny. Min bästaste vän som fyller år på söndag, så då passar jag på att hälsa på. Hon hade ingen aning om att jag skulle hit så det blev värsta projektet att lura henne. Fick god hjälp av hennes syster.

Vi har ätit en supergod middag och imorgon är det fest som gäller! Det här känns såååå roligt! 

Jaja, en liten uppdatering! Hoppas ni andra får en trevlig helg för min kommer bli suuuuper!( Fick just ett sms av Anders. Nu får han ÄNTLIGEN spela Darkfall. Han har väntat i sju år! Grattis gubben! )
0 kommentarer

Jag känner mig för ovanlighetens skull lite spontan...

Jag är en sån människa som ofta tycker om att planera långt i förväg. Har dock dragit ner på detta efter att man träffade en person som är spontanare än spontanast! =P Men ändå så brukar jag aldrig bara göra något. Det är lite konstigt tycker jag! För egentligen så borde man vara mer spontan, så jag tror faktiskt att jag ska ta tag i det nu! Eller vad tycker ni??

Har kommit hem från kören och tittar på Barcelona på tv. det står 0-0 ca: 30 minuter in i första halvlek. Nu får de ta och göra mål tycker jag! Har varit och handlat lite frukt också påvägen hem plus en godispåse åt sambon som kommer hem från träningen snart! Ska bara meddela att jag inte tagit en enda godis på hela veckan (och det är grymt bra för att vara jag) haha! Men frukt i stora lass är det som gäller nu! Sen köpte jag också Nutrillet smoothie, de hade special erbjudande på ICA så då slog jag till =). Är ledig i helgen (vilket är skönt). Det kommer att vara fullt upp här framöver så man får ta det lungt nu helt enkelt!


Nu är det nyttigheter som gäller...

Lämnade in arbetsansökan idag så vi får hoppas att de hör av sig snart=), Väldigt snart...

Nu ska jag mysa framför tvn tillsammans med Barca!

Kram på er

1 kommentar