Lite secondhand

I måndags så var jag en sväng på reprisen i Piteå. Jag lyckades fynda (har en tendens att göra det när jag är där). Det blev en ugnsform plus tre bakformar. Som jag kommer baka nu. Har bara haft en form tidigare så nu kan man göra så mycket mer. Mmmm gott!

1 kommentar

Det här med traditioner

Varje år den 28 februari så är det Maria som har namnsdag. Alla vi tjejer i släkten på mammas sida heter Maria så då blir det lite extra fest. När jag var liten firade vi alltid Mariadagen hos mormor och morfar. De lever tyvärr inte längre men storasyster bor i deras gamla hus och hon håller traditionen levande. Igår var vi där (nästan alla) och fikat bestod av Mariakaka! Haha. Sen eftersom det numera är väldigt många barn med så hade svågern ordnat lite lekar. Barnen mot de vuxna. Jag fick tillhöra det vuxna laget :) hehe. Hur det slutade låter jag vara osagt!

0 kommentarer

Träning vecka 8

Okej, jag säger såhär. Svanskotan har ställt till det ordentligt för mig denna vecka men jag lyckades ta mig iväg en sväng i fredags för lite styrke. Det gick sådär, det mesta gjorde ont och jag kunde inte alls träna som jag brukar. Så det har varit en ordentlig vilovecka. Jag ska dock försöka mig på att träna imorgon. Om inte det känns bättre då ska jag ringa och boka en tid hos sjukgymnasten så det får kolla om nått har farit snett.

Önska mig lycka till!
0 kommentarer