Ganska intressant hur folk spenderar sin fredagkväll!

De flesta (eller i allafall ganska många) börjar nu vara lite onyktra. En hel del är på LuleKalaset och flänger runt, diggar. Andra festar hemma här i stan och vissa... ja de sitter i kyrkan och spelar orgel. Haha! Har ganska precis kommit hem efter att ha övat inför helgens jobb. Gick ganska bra ändå men det blir mer övning imorgon. När jag cyklade hem var det liv överallt från olika förfester i stan. Blev lite småsugen men NÄÄÄ. Inte idag eller imorgon heller för den delen men nästa helg då kanske.....

Imorgon tar jag bussen till Skellefte för jobb och sen hem igen och sen tillbaka på söndag. Måste skynda mig hem efter jobbet för jag har träning sen på söndag. Stress, stress, stress. Tagg är jag dock, på jobb, fotboll OCH skola. Nu ska jag göra klart det sista så jag får ut mitt examensbetyg.

Min "handbok" på jobbet ;)

Nä, nu ska jag och sambon se film och jag ska dippa morötter och gurka. MUMS!

Kram på er alla

1 kommentar

Myslunch med bästa vännen!


Nu drar jag på stan med Fanny. Hon ska bjuda mig på en sen födelsedagslunch=)

Love you=)

KRAM

1 kommentar

Gamla...rynkiga......pucko..... (kom inte på nått bättre)

Alltså ursäkta MEN tror äldre, pensionerade människor (mest kvinnor) att det är helt okej att tränga sig i en kö????

Var på ICA och skulle handla. När jag var klar skulle jag bjuda Linnea på en mjukglass så vi ställer oss i kön. DÅ kommer det en gammal liten kärring (ursäkta) och ställer sig före mig. HALLÅ?? Hört talas om kösystem? Jag blev så j*vla irreterad, sa dock inget men nästa gång är jag inte nådig!

Det värsta är att alla pensionärer klagar på ungdomarna men vem är det som är värst egentligen?

Över och ut
//Emma -  som INTE kommer vara vänlig nästa gång...
1 kommentar