En underbar dag..

... det var det den 15:e augusti. Då begav jag mig till Ume och Skycom arena. Vad hände där tänker ni? Jo, det var så att mina idoler sedan barndomen spelade där, nämligen TOTO. Det var hur bra somhelst. Mina förväntingar var höga och ju närmare jag kom klockslaget då hela konserten skulle böja så blev jag bara mer och mer taggad.  När jag kom in i arenan och satte mig på den plats jag skulle sitt (på tredje raden exakt i mitten) så var allt perfekt. När det väl kom igång kunde jag inte stå still. Jag hoppade och var med i musiken. Efter halva första låten går jag fram och ställer mig vid stängslet. BRA PLATSER. Sedan avnjöt jag en underbar konsert med, ja kanske mina största idoler. När bandet tackar för sig efter att ha gjort typ tre extranummer så kastas Simon Phillips trumpinne ut i publiken... vem fångar den? Jo JAAAAAG! Hur lycklig som helst. När jag kommer ut ur arenan så får jag redan en massa bud på den. Det högsta var tusen men jag behöll den för det är så coolt att jag har den. =) Efter det lite häng med några kompisar. Sen sticker jag ut i Ume och får träffa mina idoler och får lite kort samt får min trumpinne signerad.

En underbar dag, eller vad tycker ni....

Kan inte ni berätta om en sån där dag som man alltid kommer att komma ihåg?

Toto kollage


Kram på er alla
3 kommentarer

Trött....

Såhär i hösttider så har jag alltid en period då jag sover dåligt och känner mig allmänt nere. Det mesta känns som en börda, men man får hålla ut. Ska på måndag till Arvidsjaur på praktik. Ska bli kul men jag vet ändå inte om jag är så taggad för det.

Längtar hem en massa gör jag också. Hinner hem en snabbis på Söndag sen åker jag direkt på måndag morgon vidare till A-jaur.

På lördag är det höstfest på skolan och då kommer alla "gamlingar" tillbaka. Ska bli roligt. Ska dock med morgon tåget på söndag morgon 06,30 och jag lär nog vara väldigt trött då.

Nu önskar jag att jag kunde få sova...

image18
Ps. Snart är vintern här. Ds
3 kommentarer

Snart konsert..

...på fredag är det dags för första konserten med Gospellinjen. Ska bli sjukt kul. Vi har numera också ett namn: "For Eternity". Vaddå snyggt?! ;) Konserten är i Gottne som ligger ca: 6km från Mellansel. Kom dit på fredag kl 20.00 om du inte har något annat för dig! Men skulle det vara så att du har något annat för dig så kom ändå ;)!

188340-12

Annars då? Lite uppdateringar om flytten. Kommer att flytta in på skolan i början av november och blir av med lägenheten bara någon dag senare. Grymt skönt att få allting klart innan jul.

Jaja, nu ska jag inte skriva nå mer, men ni vet vart jag finns om det är något.
Det är bara att ringa...

Kram
7 kommentarer