LEDIG DAG!

Har varit ledig idag, riktigt skönt har det varit. Har tagit mig en sovmorgon så jag fick sova ut riktigt ordentligt. Det finns nog inget bättre! Skönt att kunna stiga upp och känna att man har fått sova tillräckligt.

Har hunnit träna, det är så grymt skönt och jag är så glad att jag har hittat någonting som jag tycker ger nått, det är roligt OCH det är helt och hållet gratis. Då ekonomin är som den är så måste man hitta andra alternativ än att gå på gym odyl. Vad gör jag då för nått? Jo jag kör något som kallas för Zumba fitness. Grymt roligt. Det känns med som en dans än träning och sa jag att det var roligt ;)

Ska defenitivt köra imorgon också.

Efter träningen blev det såklart en uppfriskande dusch. Har hunnit spela lite Settlers och snart är det middag. Blir inget märkvärdigt idag, rester men gott ändå. Sen kanske man ändå ska ta och baka lite pepparkakor, det beror på om sambon orkar. Han sa igår, helt från ingenstans om han fick vara med och baka? Chock för mig kan jag säga men självklart får han vara med.

Igår var det El Clásico, hur bra somhelst. Jag var lite besviken över att Zlatan inte startade men eftersom han satt på bänken så förstod man ju att han skulle in och spela MEN man förstod inte att bara efter några minuter så skulle han göra vinnarmålet för Barca. Totally Awesome! Såklart så hyllar alla tidningar Zlatan och bara Zlatan. Puyol gjorde en sån insats igår och han bara ägde och var garanterat bäst på planen. Snacka om att offra sig! Han är bara för grym alltså, synd att han inte tidningarna ger han den hyllning han förtjänar.

Nu måste jag värma maten är så hungrig.

Sköt om er
KRAM


0 kommentarer

FÖRSTA ADVENT

Jag bara älskar advent. När jag cyklade till jobbet imorse så var det verkligen den här bitande kylan på kinderna. Aj lajk alot. Dock så är det ingen snö men förhoppningsvis kommer det. Jobbet gick jättebra (till skillnad mot förra veckan) och jag och tjejerna fick verkligen till låtarna. En av låtarna vi körde hittade jag i onsdags (samma dag som vi skulle öva =S) och jag skrev då ett arr på den med stämmor och skit. Efter gudstjänsten idag sa en av de som fixar fikat hos oss  att det var så snygga stämmor, specielt på den första låten. Tack sa jag och sa att det var jag som hade gjort arret, hon ville då ha det så hon kunde köra det med sitt luciatåg. Kul! =)

När jag kom hem har det varit städning och färdigpyntning. Nu är jag nöjd och nu är det äntligen julstämmning i huset. Igår kändes det verkligen inte som det, men jag har ju fixat lampor till alla stjärnor idag så nu lyser det. Sen, det stora projektet som var... balkongen! Nöjd nu pappa? hehe

Imorgon är jag ledig och då ska jag mest mysa. Träna ska jag då iallafall göra och baka pepparkakor (sambon vill så gärna ha). Annar så ska jag inte planera så mycket, ska ta dagen som den kommer.

Nu är det middag som gäller och sen är det! El Clásico! Vi är laddade här hemma ska jag säga. Blir det vinnst så blir det skumpa. hehe

Avslutar med hur jag ser ut idag! Dålig kvalla men vaddå?!
Tröja från Cubus (tack Linnea) leggings från Gina!

Tills vi hörs igen. Sköt om er och Trevlig advent på er alla!
KRAM
2 kommentarer

HÄRLIGA DAGAR!

Är hemkommen från några härliga dagar i Pite. Har hunnit med mycket: Årsmöte med Summer games, sconesfika med mor, far och stora, storasyster. Dagisspelning som var hur rolig somhelst. Insåg dock att det var dags att sluta då lilla prinsessan A säger: Emma, du är ju aldrig tyst! Lunch med Linnéa, mys med hela familjen. Häng med Madde och Marcus, och säkert en massa mer. Har även börjat läsa 4:e boken av Twilight Saga! Mmmm, spännande.

Väl hemma har jag börja julpynta men jag blir inte riktigt nöjd (kanske med tanke på att jag inte har några lampor till mina stjärnor. Hmmm, Clas O imorgon kanske?! Förövrigt så är det jobb imorgon. Just nu är jag inte tagg men det kommer bli roligt. Mycket sång och musik.

Kanske man ska göra nått vettigt, typ äta godis. Det är ju ändå lördag!

Kram på er


Mörkt på Hemmansgatan...
och snöfritt =(
0 kommentarer