Positivt och negativt

Sista kvällen med konfirmanderna, det var det idag. Nu är det bara själva konfirmationen kvar. Det känns lite skönt men samtidigt tråkigt. Tråkigt att inte träffa dem varje tisdag men skönt att inte ha så långa dagar. Det finns positiva och negativa saker med allt. Det är något jag verkligen "går efter" just nu. Jag har mycket i mitt huvud, mycket att tänka på. Samtidigt är det mycket jobb, en del spelningar, lite sömn och en förkylning som kanske blir långvarig. Känns så, och det innebär att jag inte kan träna och då blir jag nere. Jag får be att det ska gå över fort för jag blir bara trött(are) av att inte träna.

 

Hoppas ni andra har det bra och är piggare än mig!

 

(Något som är positivt är att jag iallafall är glad).

0 kommentarer

Besvikelse

Jaha, det blir ingen Champions League final för Barca. RUMPA! Satt här hemma och fick upp hoppet, sen föll det totalt. Fast samtidigt kanske det här är det som behövs för att vi ska få tillbaka lite vilja.


Hoppas kan man ju alltid göra...
1 kommentar

Att inte stressa....

....är något jag inte är bra på just nu! Jag brukar vara stresstålig men idag har det varit massor! Idag blev det mackor till middag, sitter just nu på kontoret och varvar ner. Ska snart cykla i spöregnet (suck) för att vara med konfirmanderna.

Nu är det bara planering som gäller för att jag ska ta mig igenom den här stressiga tiden! Önska mig lycka till!

1 kommentar