Mindre glad idag...

...eller kanske inte riktigt så men har sovit som en kratta inatt! En visdomstand är på väg igenom tandköttet och har växt så det knakat inatt! Och ont har jag, är inte roligt alls! Svullen är jag också så jag ser ut som en hamster!

Det är synd om mig.....

1 kommentar

Idag är jag en nöjd tjej

Dagen startade med att jag och Jenny för till Öjeby simhall och simmade 42 längder. Riktigt skön start på dagen. Sen har det varit jobb, en sväng förbi salong shi för tillfixning inför resan till helgen (Uppsala). Mellanmålsfika med mamma på Ekbergs och sen träningspass nu mer två. Fys med laget och det var tungt, men det gick bra! Trött är jag dock nu och håller på att fixa middag samt matlådor. Snart är det Svenska Rivieran på tv och man får se om man får ta fram skämskudden eller inte!

Sen blir det tidig kväll för mig. Eller jag lär väl ligga och läsa ett tag men sova ska jag, gymmet kallar på morgonen innan jobbet!

Ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Kommer nog ske en del förändringar hör snart så fort jag får tid. Så håll utkik. Kram på er

0 kommentarer

Året var 2012

Många har gjort ett ordentligt inlägg med bilder och dylikt av deras 2012. Jag orkar tyvärr inte vara så ambitiös så det får bli "lite" text och jag hoppas ni orkar läsa :)

I början av 2012 bodde jag i Skellefteå i en etta, en mysig etta. Jag började träna och körde intermittent fasta. Jag rasade i vikt och började må bättre. Jobbade gjorde jag fortfarande på Sunnanå.

I februari flyttar Anders ut och vi blir särbos. En ordentlig omställning men det fungerade. Jobbet fortsatte och så var det väl under flera månader egentligen. Jag mår under terminen dock inte bra....

Det var som samma sak vecka efter vecka, hann dock vara i Hemavan med konfirmander och åkte en hel del bräda.

Under slutet av vårterminen händer det grejer och jag blir erbjuden jobb på EFS i Piteå. Efter mycket velande så tackar jag ja till jobbet på 50%, säger upp mig från min fasta anställning och börjar en ny resa. Efter ett tag dyker även erbjudande om vikariat i Hortlax församling upp på 25% som jag tackar ja till. Så, från 50% till 75% bara sådär ( gick typ på två veckor) och jag skulle få flytta hem.

Börjar leta lägenhet och funderar på att köpa. Hittar drömlägenheten och den blir min.

Under sommaren jobbar jag på Summer Games och stortrivs. Spelar fotboll. Jag umgås med vänner men mår ändå inte riktigt bra.

I slutet av sommaren blir jag singel efter ett 4,5 år långt förhållande. Inte det lättaste jag har varit med om jag har många underbara människor runt omkring mig som gör livet lättare.

Jag far i September ner till Stockholm med Gäddgatan girls och springer tjejmilen. Det är bland det roligaste jag har gjort. Blev super nöjd med tiden trots brist på träning.

Börjar på nya jobben och stortrivs! Startar körer, sjunger med underbara människor och musicerar som aldrig förr! Jag stortrivs i lägenheten som är renoverad!

Höstterminen har bestått av jobb och spelningar, samt häng med underbara människor. Jag har fått nya vänner och skulle inte kunna ha det bättre! Dock har det varit en tung höst fast den har innehållit mycket glädje!

Året avslutade jag på Livskraft med 140 andra. Underbart!

Jag har säkert glömt en massa men så blir det ibland. Året har varit tungt men med en hel del ljusglimtar. Nu lämnar jag 2012 bakom mig och inleder det nya året med inställningen att det är MITT år!

Jag kan faktiskt inte klaga, jag har människor runt omkring mig som jag älskar och som älskar mig, underbara vänner, musiken, jag ÄGER en lägenhet, jag ska springa tjejmilen igen, jag jobbar 50% i EFS och startar det nya året med en FAST ANSTÄLLNING på 50% i Hortlax!

Jag mår bra nu! Det tog ett tag men nu är jag Emma igen :)

Gott nytt år på er

7 kommentarer