Honey, I'm home!!!

Ja då var man hemma i härliga Piteå igen. Kom i onsdags och sen dess har det bara varit en massa att göra.Lite vila har man ju ändå hunnit med! Skönt! Kan berätta att jag har nog sovit mer sen jag kom hem än på en vecka i Mellansel! Helt otroligt! Sen har saker och ting börjat lösa sig så det känns som att ett berg har lättat från mitt hjärta! *ler*

Jag kom ju som sagt i onsdags men detta hade jag inte berättat för alla, eller alla utom en. Anders! hehe! Elak är jag men roligt var det. Jag kom fram till Piteå ca: 13.00, Putte hämtade mig för jag hade så mycket att bära, körde och lämnade allt hos mamma och pappa. Sen börjar jag gå mot vandrarhemmet. Här skall man chocka stackars Anders :P! Medans jag går så ringer han. Jag ber att han ska svara på ett mail som jag skickade ang jobb grejer! Han säger att detta ska fixas. Jag frågar vilket väder det är, han svarar och mitt svar tillbaka blir: Jaha, samma som här då ;)! Ingen lögn där inte! Jaja, lägger på och kommer in i vandrarhemmet, går upp till kontoret och knackar på och öppnar gör en väldigt förvånad Anders! SURPRISE!  Han blev glad och tur var väl det!

Har hunnit träffa småttingarna också och de är ju bara för underbara! Tänkte visa nu en bild jag fick av lilla I via mail! Oväntat men väldigt roligt!

teckning av Isak


Ska hålla er uppdaterade om vad som händer hemma!
KRAM
2 kommentarer

Inbrott...

...gjorde jag idag, eller typ! Eller så var det egentligen inte det men det kändes verkligen så. Såhär gick det till:

När jag flyttade från lägenheten så fick jag ha kvar förrådet för jag hade snowboarden där och lite andra saker. Väldigt snälla är de som flyttade in där sen och jag har aldrig gått och hämtat dessa grejer för jag hade lyckat tappa bort nyckeln till låset! BRA EMMA! *applåder* (ironi på hög nivå nu). Ja så de har då legat kvar där sen i november. Men idag kom jag till skott och gick och hämtade brädan bland annat! Men först var jag tvungen att låna någonting att knipsa upp låset med så jag gick till våra vaktmästare för att låna en knipsare eller nått! Fixat! Sen var jag tvungen att ha en nyckel så jag kunde ta mig ner i källaren så då pratade jag med David och fick låna hans. Fixat!

Ja, då var det bara att bege sig neråt! Jag tog lite hjälp av Ludde och Henke som skulle ta mitt gamla soffbord som numera står i gospelrummet. MYS! Jaja, men vi går nerför backen mot centrumgatan. två killar, jag med en stor tång i handen och vi går med bestämda steg! Kanske lite misstänksamt. Jaja, vi kommer fram, går ner i källaren, Ludde stannar utanför (för att hålla utkik ) eller för att röka. Jag går mott förrådet. Kollar mig runt, ingen där, knipsar upp låset fort! Snabbt ut med grejerna och ut därifrån. Jag kände mig som en tjuv fast det var mina saker! Jaja, men nu har jag dem i allafall, och brädan ska jag försöka använda flitigt nu när jag är hemma! SNART ÅKER JAG! *whoppiii!'
 
vinter


Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram från mig!
3 kommentarer

Längtan efter sommaren....

...kom idag av någon anledning. Konstigt med tanke på att det är inplanerat både pulkåkning och sonwboard åkning under lovet, men det ska bli superkul ändå! Men idag slog det mig verkligen hur skönt det skulle vara att en dag bara få ligga ute i solen och glassa, va med småttingarna och äta glass. SUPERDUPER HÄRLIGT! Sen innehåller ju sommaren en massa roliga aktiviteter! Summer Games är kanske en av de jobbigaste helgerna men definitivt en av de roligaste! Längtar tills det är dags! Längtar tills alla lagen kommer och det bara spelas match efter match i det underbara vädret! (Oftast i allafall!).

längtan efter sommar
Lite från sommaren 2007. En grymt härlig och underbar sommar!

Hoppas ni haft en trevlig dag! Kan meddela att jag har bokat biljetten hem! SNART KOMMER JAG! *jippi*

KRAM //Emma

5 kommentarer