Honey, I'm home!!!

Ja då var man hemma i härliga Piteå igen. Kom i onsdags och sen dess har det bara varit en massa att göra.Lite vila har man ju ändå hunnit med! Skönt! Kan berätta att jag har nog sovit mer sen jag kom hem än på en vecka i Mellansel! Helt otroligt! Sen har saker och ting börjat lösa sig så det känns som att ett berg har lättat från mitt hjärta! *ler*

Jag kom ju som sagt i onsdags men detta hade jag inte berättat för alla, eller alla utom en. Anders! hehe! Elak är jag men roligt var det. Jag kom fram till Piteå ca: 13.00, Putte hämtade mig för jag hade så mycket att bära, körde och lämnade allt hos mamma och pappa. Sen börjar jag gå mot vandrarhemmet. Här skall man chocka stackars Anders :P! Medans jag går så ringer han. Jag ber att han ska svara på ett mail som jag skickade ang jobb grejer! Han säger att detta ska fixas. Jag frågar vilket väder det är, han svarar och mitt svar tillbaka blir: Jaha, samma som här då ;)! Ingen lögn där inte! Jaja, lägger på och kommer in i vandrarhemmet, går upp till kontoret och knackar på och öppnar gör en väldigt förvånad Anders! SURPRISE!  Han blev glad och tur var väl det!

Har hunnit träffa småttingarna också och de är ju bara för underbara! Tänkte visa nu en bild jag fick av lilla I via mail! Oväntat men väldigt roligt!

teckning av Isak


Ska hålla er uppdaterade om vad som händer hemma!
KRAM
2 kommentarer