Träningen

Trött men nöjd (och lite illamående)
 
Jag måste säga att det känns som att jag börjar komma igång ordentligt nu. Ordentlig promenad på 8.2km i söndags, en promenad på 7km igår och idag blev det monsterpass med Indoor Walking och Cirkelträning. Hade sällskap (som vanligt på onsdagar) av svärmor och Vi gav verkligen järnet idag! Är så SJUKT nöjd MEN, det kommer kännas imorgon! Wohoo!
2 kommentarer

Härlig dag

 
Känns som jag har hunnit göra en massa idag. Började dagen med jobb. Gudstjänst stod på agendan och idag hade jag en såndär "spela bra orgeldag"! Haha. Iallafall så märkte jag ganska tidigt att solen skulle lysa idag. Så fort jobbet var klart for jag hem, bytte om och sen ut på en lång promend. Var så härligt. Tror jag log hela tiden också. 
 
Väl hemma igen så insåg jag att jag inte ätit lunch (man får prioritera om när solen lyser). Så jag var ganska hungrig, blev en klassiker. Bullens och potatismos. Sen har jag suttit och ordnat med ett stämarrangemang som jag blivit ombedd att göra. Kul när man blir tillfrågad och låten är bra samt sångerskan! Kul =) 
0 kommentarer

Wow

 
Wow, vet inte varför jag fick en sån stor pik på min blogg pga mitt förra inlägg, men roligt är det! Tack för tipsen hörrni om sötsuget och peppen. Imorgon direkt efter jobbet blir det att inhandla nötter och frukt. MASSOR med frukt. Men det blir nog efter jag varit på gymmet ;)
 
Just nu kan jag dock säga att jag är trött. Somnade sent inatt, upp tidigt för kördag med Hortlax Gospel samt dop och samkväm. Grymt roligt, trevligt och vad vi hann göra mycket. Tror kören lyckades lära sig 5 nya låtar plus genomgång av de vi kört tidigare. Jag är så imponerad och det är så roligt. Och alla duktiga sångare/sångerskor som finns. Fantastiskt! 
 
Nu måste jag dock öva inför morgondagens arbete innan jag stupar i säng. För stupa, det kommer jag göra! 
 
 
0 kommentarer