"Hemmafru"

Det börjar lukta riktigt gott här hemma. Håller i skrivande stund på att baka kolakakor till Mammas kalas idag. Hon fyllde år i måndags men bestämde sig för att ha kalaset nu. Mamma älskar min kolakakor och bad mig snällt baka, som den goda och underbara dotter jag är så ställer jag såklart upp. Har gjort dubbelsats så jag kan ha lite hemma också ifall jag får främmande. Burkarna måste ju fyllas också så någon mer sort kommer det självklart bli. Kanske t.o.m imorgon!
3 kommentarer

Nytt till köket

Som jag har längtat efter dessa. Såg i en annons att Hem Ljuva Hem (en av mina favoritbutiker här i stan) sålde dessa underbara trevåningsburkar. Oj vad dessa ska fyllas med goda småkakor. När jag var inne i affären förra veckan så hade jag inte råd att köpa dem, så då fick jag lägga undan dem och igår var jag och köpte dem. Tror ni jag är nå lycklig?! Dessutom är den understa GUUUL! Jag ÄLSKAR gult, det är INTE fult!
 
Nu ska jag (som den tant jag är) iväg på syjunta!
5 kommentarer

"Fullt upp dagen"

Startade dagen med planering på morgonen tillsammans med en av mina kollegor. Musiken inför den nya gudstjänsten stod på schemat och vi hittade en hel del bra sånger. Efter det blev det lunch med mamma och storastorasyster, sedan en runda på stan. Efter det tillbaka till jobbet för planering och övning inför barnkörerna. Jag satt och övade och planerade så jag glömde fixa middag. Fick istället slänga i mig några polarmackor. Övning med barnkörern och "ungdomskören". Direkt efter det plocka ihop och bege sig mot Musikhögskolan för rep med On duty. Jag var hemma strax efter tio.
 
Nu är räkningarna betalada och man känner sig fattig som en kyrkråtta igen. Jag ska få i mig nå mat, sen sova. Imorgon är det jobb i Hortlax som gäller, mässa på Hortlaxgården. Sen gå till underbara Mona på Salong Shi för att fixa ögonbrynen och sen på kvällen syjunta!
 
Jag är inte trött...
1 kommentar